reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Drożność jajowodów a bóle w podbrzuszu

Staramy się już ponad rok i nic z tego. W tym miesiącu miałam badanie drożności jajowodów (14.10)- drożne, po tym robiłam test na owu i wyszedł pozytywny (16.10). Zbliżenie było 15-16-17.10. I jakoś od soboty/niedzieli mam dziwne bóle podbrzusza tak jak na okres, czasem kłucie jajników i strasznie przelewa mi się w brzuchu. Mierzyłam dzisiaj temperaturę ale mam powiedzmy normalną bo 36,66. Waszym zdaniem i doświadczeniem to raczej nie ciąża prawda? Bo już zaczęłam się łudzić a jednak ta temp… chociaż nie mierzyłam wcześniej. Tylko się zastanawiam w takim razie czy te bóle to mogą być jakieś komplikacje po tym badaniu? Nie wiem czy iść do lekarza czy się testować czy czekać na @. Była któraś w takiej sytuacji?

reklama
Staramy się już ponad rok i nic z tego. W tym miesiącu miałam badanie drożności jajowodów (14.10)- drożne, po tym robiłam test na owu i wyszedł pozytywny (16.10). Zbliżenie było 15-16-17.10. I jakoś od soboty/niedzieli mam dziwne bóle podbrzusza tak jak na okres, czasem kłucie jajników i strasznie przelewa mi się w brzuchu. Mierzyłam dzisiaj temperaturę ale mam powiedzmy normalną bo 36,66. Waszym zdaniem i doświadczeniem to raczej nie ciąża prawda? Bo już zaczęłam się łudzić a jednak ta temp… chociaż nie mierzyłam wcześniej. Tylko się zastanawiam w takim razie czy te bóle to mogą być jakieś komplikacje po tym badaniu? Nie wiem czy iść do lekarza czy się testować czy czekać na @. Była któraś w takiej sytuacji?
6dpo to tak czy inaczej za wczesnie na bóle związane z ciążą.
Jak nie mierzyłaś temperatury wcześniej, to pomiar nie jest miarodajny i niczego nie pokazuje.

Do góry