Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest joie do 18kg obrotowy, ktory ma rozsadna cene i dosc dobre opinie na grupach o fotelikach, wiec moze rzuc na niego okiem, ale ja ogolnie zrazilam sie do marki.
No chce wozic tyle ile sie da tylem. Nie wiem co wybrac. Albo z baza, albo na pas tylko tylem narazie widzialam.Liczba a jesteś pewna, że młoda będzie chciała jeździć tyłem ? Moje dzieci mimo, że w nosidle jeżdżą tyłem to już w foteliku nie chciały. .AM teraz cybexa dla starszej i recaro dla młodego
My mamy maxi cosi pearl pro, montujemy go w bazie 2wayfiX.Witam. Szukam fotelika nastepnego po nosidle, ktory bedzie mozna montowac tylem i przodem, ale najbardziej zalezy mi na tym, aby mozna bylo zapinac go na pas, ale rowniez na baze. Zmieniamy samochod za pol roku, a narazie brak isofixa.
To jest baza ktora sie pasem mocuje ?My mamy maxi cosi pearl pro, montujemy go w bazie 2wayfiX.
Chyba nie ma bazy na pas, one są tylko na isofix. Ja bym poczekała z zakupem w miarę możliwości, takie mocowane na isofix wypadają lepiej w testach bezpieczeństwaTo jest baza ktora sie pasem mocuje ?
W fotelikach poczatkowych sa takie bazy montowane pasem, myslalam ze w tych wiekszych tez. Ale ok.Nie ma bazy, którą montuje się na pas. Jedynie na isofix. Ja mam Coletto Mokka, ale on tylko na bazę. Myślisz, że dziecko nie wytrzyma już w nosidle przez te pół roku?
Chyba bede musiala zapytac.A z innej beczki, jaki to samochód? Można próbować dokupić ISOFIX, bywa że to koszt 100-200 zł z montażem, w dwóch samochodach tak miałam.
Ja mam recaro zero hero, ale nie polecam, żałuję że nie wybrałam cybexa.