E
eag
Gość
Mój mąż jest strażakiem i ratownikiem medycznymLuźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąż jest strażakiem i ratownikiem medycznymLuźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.
Mój mąż jest managerem w pewnej firmie.Luźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.
Ekstra!Luźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.
Tak się dzisiaj czepiałyśmy słówek i ortografii, że mi się udzieliło.Poza tym kocham to, że bardzo, bardzo pomaga w domu.
hesus, ale zazdroszczę!Zobacz załącznik 1500188
Ja teraz wanninig, zapraszam do rozmów
Jednak nie jesteśmy chorzy. Przynajmniej na covid, na głowy to na pewno jesteśmy…@Panda91 jak się dzisiaj czujecie?
Właśnie nie wiedziałam, jak to ująć.Tak się dzisiaj czepiałyśmy słówek i ortografii, że mi się udzieliło.
Dlaczego przyjęło się, że facet POMAGA w domu? Przecież to tak samo jego dom jak mój, tak samo jego bałagan? Co to za pomoc niby?
Sorki, taki offtop![]()
Winko też z pianką?Zobacz załącznik 1500188
Ja teraz wanninig, zapraszam do rozmów
Prosedżjo, ale nie chcialo mi sie małego kieliszka brać xDWinko też z pianką?