Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Robiłam badania. W ciąży miałam TSH 6.6 ale ft3i ft4 w normie. Lekarz kazał zbadać się u genetyka. Muszę czekać 4miesiace na wizytę, i później na wyniki. Boje się teraz próbować dalej, bo dwa puste pęcherze to już jednak nie za często się zdarzająJa miałam jeden raz ,później serduszko przestało bić, nie znam przyczyna, ale za 3 razem się udało, Moje szczęście ma 5 miesięcy, a czy robiłaś jakieś badania? Choćby tarczyce?? I czy mąż się badała?? Może problem z nasieniem?
strasznie wysokie tsh i to moglo być przyczynaRobiłam badania. W ciąży miałam TSH 6.6 ale ft3i ft4 w normie. Lekarz kazał zbadać się u genetyka. Muszę czekać 4miesiace na wizytę, i później na wyniki. Boje się teraz próbować dalej, bo dwa puste pęcherze to już jednak nie za często się zdarzają
Nie znam się aż tak, ale.... Jeśli przed ciążą masz problemy z tarczyca, zaraz od testu zwiększasz leki, żeby tsh nie skoczyło. Bo jest to niebezpieczne dla dziecka. Tak mówi mój endokrynolog. Zaczęłabym od pakietu badań na tarczycę (też przeciwciała).Lekarz tłumaczył mi że TSH owszem za wysokie, ale to nie może być powód aby pęcherzyki były puste. Przypuszcza że błąd jest jakiś w komórkach.