• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dwie kreseczki po CP

xpaula

Zaciekawiona BB
Witam. W tamtym roku mialam usuwana ciążę pozamaciczna z jajowodu prawego . Mialam również sono hsg i okazało się, że lewy jajowod jest niedrozny a prawy drozny ale że tam powstała cp to najlepszym rozwiązaniem dla mnie podobno jest in vitro. Niedługo mam pierwsza wizytę klinice niepłodności (dokładnie w sobote) , ale dzis dwa dni przed okresem zrobilam test. Wyszły dwie kreseczki, powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo. Myślę czy może to też być torbiel, lub wadliwe testy? Panikuję, bo nie chce powtórki z tamtego roku... Czy któraś z Pań moze miala podobna sytuację?

reklama
Witam. W tamtym roku mialam usuwana ciążę pozamaciczna z jajowodu prawego . Mialam również sono hsg i okazało się, że lewy jajowod jest niedrozny a prawy drozny ale że tam powstała cp to najlepszym rozwiązaniem dla mnie podobno jest in vitro. Niedługo mam pierwsza wizytę klinice niepłodności (dokładnie w sobote) , ale dzis dwa dni przed okresem zrobilam test. Wyszły dwie kreseczki, powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo. Myślę czy może to też być torbiel, lub wadliwe testy? Panikuję, bo nie chce powtórki z tamtego roku... Czy któraś z Pań moze miala podobna sytuację?
Pytasz czy jest możliwa ciąża w macicy po pozamacicznej? Tak

Ja jestem po całkowitym usunięciu lewego jajowodu przy ciąży pozamacicznej, nie sprawdzałam nigdy drożności prawego jajowodu, zaszłam w ciążę naturalnie i tak jak @Klemensa odetchnęłam z ulgą, także musisz myśleć pozytywnie 🤞

reklama

Teraz już pozostaje tylko czekać.
Ja po CP zaszłam w prawidłową ciążę z tego samego lewego jajowodu 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry