Tak zauważyłam. Cieszę się, że ktosmpotrafi normalnie napisac, bo czasami kobietki potrafiły być wredne.Każda ciąża jest inna, szansa jest. Dużo z nas obecnych na forum to przeszło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak zauważyłam. Cieszę się, że ktosmpotrafi normalnie napisac, bo czasami kobietki potrafiły być wredne.Każda ciąża jest inna, szansa jest. Dużo z nas obecnych na forum to przeszło
Ja jestem po całkowitym usunięciu lewego jajowodu przy ciąży pozamacicznej, nie sprawdzałam nigdy drożności prawego jajowodu, zaszłam w ciążę naturalnie i tak jak @Klemensa odetchnęłam z ulgą, także musisz myśleć pozytywnieA
Teraz już pozostaje tylko czekać.
Ja po CP zaszłam w prawidłową ciążę z tego samego lewego jajowodu![]()
Ja miałam owulację z tej samej strony co miałam cp. Ale leczona była metotrexatem i raczej oba były drożne, nie zdążyłam sprPróbuję myśleć pozytywnie, ale świadomość ze prawdopodobnie owulacja była po stronie "niedroznej" troche mnie blokuje. Dzięki za wsparcie!
Ja miałam owulację z tej samej strony co miałam cp. Ale leczona była metotrexatem i raczej oba były drożne, nie zdążyłam spr
Tak, ja zaszłam rok po pozamacicznej ale to był Biochem. W kolejnym cyklu juz były dwie kreski i póki co jest okTo prawda ze po tym leku nie można zajsc w ciaze przez pół roku? Ja np mialam laparotomie, jajowod pocięty ale ocalony
Tak, ja zaszłam rok po pozamacicznej ale to był Biochem. W kolejnym cyklu juz były dwie kreski i póki co jest ok![]()