reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
domiska- ale cudnie szantusi w tym kapelusiku:):)

ja ostatnio (przedwczoraj) trochę poszalałam w CH:zawstydzona/y: i zakupiłam julci 4 pary spodenek i spódniczkę w h&m, 2 tuniki w bhs, 4 bodziki i 2 bluzeczki w c&a, buciki w ccc, sukienkę, rajstopki i skarpetki w 5.10.15:-)

domiska- ale cudnie szantusi w tym kapelusiku:):)

ja ostatnio (przedwczoraj) trochę poszalałam w CH:zawstydzona/y: i zakupiłam julci 4 pary spodenek i spódniczkę w h&m, 2 tuniki w bhs, 4 bodziki i 2 bluzeczki w c&a, buciki w ccc, sukienkę, rajstopki i skarpetki w 5.10.15:-)
no to Juleczka na wiosnę ubrana:-)
ja ostatnio tylko trampki do ogródka i bodziaki w tesco, bo już nam się skończyły, ale za to babcia sukienkę i kapelusz zakupiła:-)

Bluzeczki i spodenki :)

img0585il6.jpg

img0587vd1.jpg

img0588ns4.jpg

I inne :) Ale już ostatnie :)

img0582bj2.jpg

img0592sb2.jpg

img0583qt8.jpg

A to nawet nie jest połowa tego co Oliwka dostała. Moja siostra po prostu ma bzika na punkcie dziecięcych ciuszków, ale nie zamierzam jej z tego leczyć :)

reklama
Do góry