reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Sandro o baa adidaski musza byc!!! :D

musze wam powiedziec ze tu firmowe ciuszki sa bardzo tanie:) ostatnio kupilam Szantusi spodniczke sztruksowa z Levisa, dzinsy z Wranglera :)
ja mam manie kupowania ciuszkow dzis podjechalam tylko zobaczyc comaja w sklepie bo bardzo dawno tam nie bylam i...
kupilam malej kurtke, komplecik spodni z bluzeczka i pidzamke :Dhehhee :D dobrze ze nie trafilam na buty :d ale sie wybieram tam na "zakupy" hihihihi :D:D

reklama
Domiska, szkoda, ze u nas firmowe dzieciece ciuchy sa drozsze czasami od tych dla doroslych :baffled:
Jak bylam w Stanach to nazwozilam naprawde multum firmowych ciuchow dla siebie i siostry, a wydalam marne grosze w sumie :blink: Firmowe buty, ciuchy z Levis'a, GAP, Guess'a itd. mozna bylo kupic na wyprzedazach za naprawde psie pieniadze.

ehhh no własnie, że firmowe ciuchy u nas takie drogie:no:

co do bucików sportowych - w daichmanie widziałam sliczne nike... do tego przecenione:tak:następnego dnia z julka pojechałam, zeby jej przymierzyć i co... niestety juz ich nie było:no:

Ewus, no wlasnie w Deichmannie ogladalam takie male Nike (bialo rozowe), ale nie mialam za bardzo kasy, wiec olalam - ciekawe czy jeszcze bede :confused: Jutro jade to moze cos znajde :tak::-)

a ja oprócz butków do sukienki potrzebuję piżamy dla Alki, a te ze strychu jakieś rozciągadła, rośnie jak szalona:-)

Majka, swietny ten fotel :tak: Dobry wybor! :tak::-) Oliwka widac zachwycona nowym sprzetem :-):-):-)

A ja kupilam Sarze butki sportowe Nike w Deichmannie, takie biale na 2 rzepy z rozowymi dodatkami i byly przecenione ze 139zl na 99zl :-) Rozm. 24. Dziadek moj fundnal malej ;-):-)

reklama
Do góry