reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Edie bez paniki :)

jak piszesz odpowiedź to po lewej stronie pod okienkiem wiadomości masz link zaznaczony na niebiesko "Opcje dodatkowe". Klikasz na niego i tam się otwieraja okienka do załączania zdjęć z kompa :)

reklama
co zaś do bawełny... ja wcale nie uważam, że ta polska z zasady jest gorsza. Ja jestem macantem, da się wyczuć różnicę między 100% bawełną i 100% bawełną. Czasami to, co droższe wcale nie jest lepsze od tego co tańsze... Marki czasami też niestety nie dają gwarancji na coś fajnego. Macałam body w Kaphalu i mnie odrzuciło. Niby 100% bawełna a sztywna jakby miała jakąś domieszkę. Nie kupiłam, bo dodatkowo cena mnie zniechęciła. Za to śpiochy kupione w Geancie (polska firma) były baaardzo mięciutkie. Dodatkowo mam męża, który nie uznaje niczego, co nie jest 100% bawełną. Nawet skarpetki musi mieć takie. I on jest zdecydowanie lepszym macantem niż ja. On nie patrząc na metkę a tylko dotykając powie, że to coś sztucznego ;)

Nie, na pierwszy rzut oka jest super. Ale upierz ją tak jak musimy dla dzieciaka i wyprasuj...sama zobaczysz. a zaraz dam Ci link do super bodziaków na allegro - 7 sztuk za 42 zł. Mąż mi z Anglii je przywozi. Są ekstra!

Załączniki

• kurtkamilit5fh.jpg
    kurtkamilit5fh.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 93
a to inne ciuszki :)

Załączniki

• next+ogrodniczki1.jpg
    next+ogrodniczki1.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 78
  • jeansy.jpg
    jeansy.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 78
i takie jeszcze :)))

Załączniki

• pajac+polar.jpg
    pajac+polar.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 78
  • spodnie+ocieplane.jpg
    spodnie+ocieplane.jpg
    88,6 KB · Wyświetleń: 77
Edie bardzo fajne ciuszki :)
ja na razie nie mogę za bardzo szaleć z zakupami, bo nie mam tyle kasy. Pewnie będę kupować na bieżąco w miarę rośnięcia Piotrusia. Nie chcę też kupować za dużo małych rozmiarów, bo dzieciaki szybko rosną. Jakieś ciuszki ma mi przesłać teściowa po dzieciach koleżanek z pracy - zwłaszcza jedna ma ponoć jakieś angielskie - ale paczka priorytetowa wysłana 31 maja cholercia jeszcze do nas nie dotarła :( Czekam i się doczekać nie mogę...

reklama
Do góry