reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Widze dziewczyni, ze wszystko zmierza do przodu, tj. zakupki :)
Ja czekam na poczatek sierpnia - tak jak 'tesciowa' obiecala - mam nadzieje, ze slowa dotrzyma ;)

reklama
Nie wytrzymalam i zamowilam mojej malej na allegro rozek :)
Mozna do tego dokupic cala pociel w takiej kolorystyce.

Tez bym nie wytrzymała ;D ::)
rożek śliczny posciel również tak samo urocza(widziałam na żywo ;D )i kolor na żywo też ładniejszy , bardziej delikatny :)
ślicznościutki ;D

Strasznie mi sie ten rozek spodobal i po szybciutkiej konsultacji z mama i siostra dokonalam zakupu ;D
Kolorek wybralam pod kolor scian (hehe), ktore beda po remoncie morelkowe i pistacjowe :)

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mój chłop wymyślił że te stojaki pod wanienke to jakies niestabilne i on sam zrobi taki stojak , typu "stół z wycięta dziurą na waninke" system taki jak są wpuszczane zlewozmywaki do bladu :o :o :o :o aż sie boje tego pomysłu, jeszcze na żywo pooglądamy te wanienki na stojakach i zdecydujemy.
A z drugiej strony to jakos się boje kąpać małe na stojąco bo jak sie wyślizgnie to tragedia, już chyba jakoś bardziej mi leży kąpiel kiedy ja będe klęczeć a wanienka na większym stoliku ::) och! wiecznie jakies dylematy ::)

Mi też wszyscy mówili, że jeszcze mam czas na kupowanie ciuchów i rzeczy dla babyka....I co?! Dobrze, że nie posłuchałam, bo teraz mój małżonek kupił by zapewne coś w czym sam czułby się świetnie :))
my zaczęliśmy kupować od drugiego miesiąca ciązy. I dzięki Bogu - teraz leżę i mogłabym sobie co najwyżej na allegro policytować. Oczywiście też licytowałam i kupiłam tam wiele rzeczy, ale też niektóre obejrzałam "na żywca" :) w efekcie maleńki Staś ma już 5 wielkich kartonów rzeczy i pół strychu zawalone jego gratami - od ubranek a la tygrysek, po zabawki, smoczki, łóżeczka, wanienki na szafeczkach, ramki na zdjęcia, programy edukacyjne, ryczące pozytywki i teraz dostanie jeszcze maskotkę MŚ Goleo. I wiecie co? Nie wierzę w żadne zabobony, a z mężem mieliśmy naprawdę super ubaw kupując te wszystkie rzeczy! Naprawdę polecam, bo to dla przyszłych rodziców super frajda. A do tego bardzo bardzo spaja związek i uczy odpowiedzialności. Ale był kabaret jak mój mąż próbował wózek złożyć.... nie napiszę Wam co sobie przyciął, ale zapewniam, że jak ostatnia łachudra śmiałam się z pół godziny....
pozdrawiam i kupujcie :)))

reklama
ja juz sama nie wiem kupowac,nie kupowac.jeszcze ta przeprowadzka i w sumie to przewozenie z miejsca na miejsce to troszkę bez sensu no ale tutaj to mam pare fajnych sklepów blisko domu a tam na nowym miejscu to wszędzie będzie juz troszke dalej no i nie wiem czy jeszcze bede miała siłe latac po sklepach.
na razie wybieram sie do ikei w sobote bo znalazłam fajną posciel i niedrogo. no i jakościowo nie ma o czym mówic.kupię ze trzy komplety i będę miała z głowy.a moze od razu sie skusze na łozeczko :) zobaczymy

Do góry