reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
No dziewczynki, ciekawe ktora bedzie pierwsza - Karoo czy Aga ??? :) :)

A ja znowu rozebralam posciel ;) bo doszlam do wniosku, ze jednak wklady tj. podusie i kolderke, tez przepiore :) wiec sie susza teraz na tarasie, a jutro czeka mnie ubieranie poraz kolejny ;)

dobrze ze wyprałas sandra bo to sie od razu takie mięciutkie zrobi,ja tez prałam,nawet wypłukałam troszkę w płynie zeby było bardziej miękkie i elastyczne

No wlasnie dochodze do wniosku, ze zaczyna mi odpier...c  ;D To przez to siedzenie w domu i odliczanie dni do konca :) :) :) Codziennie rozbierac i ubierac lozeczko - hehe - to chyba nie jest normalne ;)

dziewczyny czy kojarzycie to zdjęcie z operacji dziecka w brzuchu matki ,taka rączka trzymajaca dłoń lekarza??? gdzies było na forum,jakby któras wiedziała to proszę o link do tego zdjęcia.

Dziewczyny trzymam za was kciuki, niechcący tu weszłam i trochę was poczytałam, przypomniało mi się jak to ja wariowałam na punkcie mojej dzidzi, kupowałam bardzo dużo ciuszków jeszcze przed porodem i z perspektywy czasu uważam że bardzo dobrze zrobiłam, potem po urodzeniu maluszka naprawdę nie jest się w stanie biegać po potrzebne rzeczy, lepiej trochę kupić na zaś a później cieszyć się tylko że mamy już brzdąca przy sobie. Mam nadzieję,że się nie gniewacie że tu wpadłam i poklikałam sobie. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, lekkich porodów i szybkiego tulenia waszych pociech :laugh: :laugh: :laugh:

Anaconda27 zapraszamy częściej, kilka z nas jest w szpitalach więc pusto zrobiło się na forum. Kazdy głosik w dyskusji mile widziany :D

reklama
Do góry