reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

mada, boska jest ta kiecunia...

ja swoją małą księżniczke zaopatrzyłam juz w kilka kiecek... teściowa z reszta też... kobieta ma niesamowity gust i gest:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

a co do prezentów... kurcze nie mam pomysłów, ale ten rowerek wklejony przez sandre, bardzo mi sie spodobał!!!

Pozazdroscic tesciowej :-D

A taki bardzo podobny rowerek widzialam "na zywo" - super jest. Moj tatus zdeklarowal sie, ze kupi takie Sarce na Dzien Dziecka :-)

reklama
W ogole moj tata bardzo lubi kupowac tego typu sprzeciory :-)
Zaopatrzyl juz wnuczke w piaskownice i basenik :-) Teraz chce jej kupic wlasnie taki rowerek i hustawke ogrodowa :-)

taki rowerek kupuje babcia K. (jeżeli się jeszcze nie rozmysliła) a na kłada to chyba za wcześnie no i cena drastyczna , nie mam odwagi komukolwiek zaproponowac takiego prezentu:eek:
Leyna taki jeździk-pchacz to na roczek rzeczywiście może być za póxno ja zrezygnowałm bedzie miała tylko rowerek a jeździk to juz za 50 zł nawet kupić można:tak:

WIELKI WODNY PLAC ZABAW - FONTANNA I ZJEŻDŻALNIA (190865480) - Aukcje internetowe Allegro

a taki basenik kupi moja siostra, bedzie niestety dostepny dla małej tylko jak do dziadków pojedzie ale mysle że jak będzie ciepło to u nich będziemy siedziec cały czas bo K. do pracy od nich ma nie dużo dalej niż z domu:tak:

Super ten wodny plac zabaw :-D Ogladalam podobne w Makro, ale byly drozsze i duzo mniejsze. Narazie Sarak ma taki maly dmuchany basenik balkonowy, ale w taki na pewno tez ja zaopatrzymy, bo uwielbia sie pluskac.
W ogole to musze skubanca w wannie trzymac, bo sie podnosi i boje sie, zeby sie gdzies nie huknela. Dobrze, ze zebow jeszcze nie ma, bo by pewnie sobie wybila :-D ;-)

Co do quada to rzeczywiscie za wczesnie, ale wkleilam bo sama bym takie cudko chciala :-D :-D :-D

około roczku to myślę, że mały rowerek będzie bardziej przydatny niż ten nasz jeździk, ale jest tez rowerek z tej firmy i tańszy od naszego, więc Leyna poszukaj:-D
mada już widzę Ami w tej słodkiej sukience:tak:

Kiedys rozmawialyscie o rajstopkach z ABSami - tu sa:
80-86 https://ssl.allegro.pl/item193721896_yorker_super_rajstopy_z_abs_wysoka_jakosc_80_86.html
inne rozmiary pewno tez sa, ja patrzylam akurat na ten co mnie interesuje.

reklama
Do góry