reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

My mamy te kapcie skarpetki 2 z lewej i sa naprawde super ale juz przymałe chyba zamowie jej kolejne większe..przed nami tez zakup kurtki lub kombinezonu...

reklama
TE SKARPETKI SA TEZ NA ALLEGRO:tak:tylko ja nie wiem czy u mnie małej by nie zmarzły stopy bo dywanów 0:-p

KAPCIE SKARPETKI z podeszwą 21/23 WYS. 3 ZŁ. (256094259) - Aukcje internetowe Allegro

Mada te sa chyba inne bo tamte maja gumowa podeszwe. A te chyba jakas skorzana? Ja je kupilam z ebay wlasnie dlatego ze nie mam dywanow i mam zamiar nakladac mlodemu np. rajstopki i te skarpetko-butki. WTedy mam wieksza pewnosc ze sie nie poslizgnie. Ja mam cos takiego tylko inny wzorek
http://allegro.pl/item261085115_bical_skarpetko_buciki.html

A ja dostalam od siostry T. 2 ogromne reklamowki ciuchow po Maksie i w tym jeden raz zalozone, wiec jak nowe, buty zimowe z Bartka :-) Sa granatowo-niebiesko-szare, na rzepy i pasuja jak ulal :-) No to mam w kieszeni zaoszczedzone jakies 150 zl :-) :tak:
A spodni, bluz i dresow mam jak dla calego przedszkola ;-):-D Nie wiem kiedy ona to wszystko wynosi.
Teraz tylko pozostaje mi kupic kombinezon 1 i 2 czesciowy i bedziemy na cala zime ubrane :-);-)

chcialam tylko powiedziec ze te skarpetko-buciki swietnie sie sprawdzaja. Tylko jak zaloze na skarpetke to ta sie prawie cala sciaga i tak sie w tym bucie marszczy, ale na rajstopkach super sprawa. Jak narazie nie bylo zadnego upadku w tych kapcuszkach.

Bylam wczoraj z Sara na spacerze, a ze nie bylo bardzo zimno to mala miala ubrane skarpetki i jesienne buty na rzepy. Na glowie czapka i kurtke z kapturem. No i zastanawialam sie dlaczego tak dziwnie ludzie na mnie patrza. Jak doszlam pod dom to juz wiedzialam :-D ...Sara jechala z golymi nogami, a buty i skarpetki trzymala w rece :-D:-D:-D

o ja pierdziu, Sara jest de best :szok::-) ale, że też nikt z tych dziwnie gapiących się nie zwrócił Ci uwagi :eek:

Hahaha ..... Sara cudo!

U nas narazie zakupione drugie buty, jesienne Bartki. Za miesiac pewnie noga urosnie i wtedy kupimy zimowe.
No i kombinezon nam zostal do kupienia.

No i ja musze isc na zakupy ... dla siebie cos kupic .... brrr

sandra- hehe...cwaniara z tej sarki:tak::tak:

u nas mamy już chyba wszystko na zimę...nno z wyjątkiem bucików, ale te zakupimy, jak zrobi sie naprawdę zimno...

reklama
ale, że też nikt z tych dziwnie gapiących się nie zwrócił Ci uwagi :eek:
Widocznie ludzie woleli dziwnie na mnie patrzec jak na wyrodna matke zamiast zwrocic mi uwage :eek: Przeciez nie ma lusterka zamontowanego z przodu wozka, zeby widziec co mala robi, a co 10 sekund nie bede zagladac do przodu :-)

Nam do kupienia zostal kombinezon 1-czesciowy, bo kurtke przywiezie mi kolega z Niemiec - juz sobie zamowilam puchowke dla malej i bede ja miec w przyszlym tyogdniu :-) Jakie butki zimowe, golfiki ze 2 i bedzie ubrana :-)

No i mnie tez przydaloby sie troszke sie zaopatrzyc w jakies ciuchy :-p

Do góry