reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Witam!
Udalo nam sie ostatnio kupic 2 bucikiow w reserved za calych 29 zl (za dwie pary). Pozniej wkleje foty. Dzisiaj pojade do innego reserved moze jeszcze beda jakies :-D.
Slyszalam ze w smyku tez jest jakas wyprzedaz bucikow za 10 zl ( w tym sandalki na lato)

Ooooo dobrze Nocka, że powiedziałaś:tak: W poniedziałek będe na zakupkach to zajrzę do Reserved hmmmmm tylko ja sobie jakos nie przypominam żeby tam były buciki:sorry2:....A Smyka niestety mam za daleko więc odpada.

Ostatnio małej na Allegro upolowałam z miekkiego dzinsu rybaczki Next (swietnie wygląda ;)) i spodenki 3/4 ale że kupiłam te na rozmiar 92 to ma je na razie jak zwykłe spodnie.
Z siostrą byłam też w galerii zakupic sukienke na tudniówkę ale oczywiście nie obyło sie bez zakupów dla małej.:sorry2: Kupiłam 3pary rajstopek (te cienkie:-)) w Calzedonni , sukienusie i chusteczkę na głowę z Hello Kitty i rampersa w H&M.

Cholerka, zauważyłam , że ja ciagle małej coś kupuję a sobie mało co:rofl2: hmm trzeba to zmienić:tak:;-);-)

Dominique, dzieki za link do sprawdzonego sprzedawcy :tak::-)

Nocka, ja praktycznie co miesiac kupuje Sarze cos w Reserved :tak: Uwielbiam ich ciuszki :-)
Ostatnio kupilam jej 2 pracy koszulek letnich (jedna taka tunikowa z wiazanymi ramiaczkami, a druga typ takiego "tank top'u") po 5 zl :-)

Dzustta, ja tez zauwazylam, ze jade np. sobie po jakis ciuch, a kupuje Sarze :-)

reklama
Do góry