Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
grzejemy sie nawzajem i spiwor zbędny jest;-) ale tak serio to chcę go W KOŃCU nauczyc spania w jego lóżeczku które stoi nieuzywane bo w ciągu dnia mały spi w wózku albo na naszym łozku jak jestem w pobliżu...Najgorsze jest właśnie przekręcanie sie przez sen na brzuszek( ostatnio Oliwier uwielbia lezeć na brzuszku),wtedy jest ryk,bo nie może spowrotem przez sen sie obrócic i nie wiem jak to bedzie jak go przeniose do łożeczka,ile razy się bedzie budzil z tego powodu,bo jak narazie to ja szybko reguje,tak,że nie zdąży sie przebudzic a ja go hyc na boczek spowrotem i spi sobie dalej;-) U nas o ile zasypianie na wieczór to sama przyjemność,tak rano koszmar! Oliś po porannym przebudzeniu do 12 spi jeszcze raz albo nawet i dwa
ale zeby zasnął to bujam go na rękach a on sie szamocze i ryczy,a jak go położę to jest jeszcze gorzej,dopiero po pół godzinnym bujaniu i spiewaniu wtulony usypia...na pół godziny! Najgorsze jest to,że nie moge mu zabronić tej drzemki,jest taki marudny,ziewa i trze oczka że muszę go uspać:sick: No i co z tym zrobić? Powiem szczerze,że trace powoli cierpliwość:-( 
tyle tylko ,ze mnie rece nie bolaly.Na pocieszenie powiem Ci ,ze juz przy drugim usypianiu bylo o niebo lepiej a za trzecim i czwartym razem bylo juz O.K. teraz nie ma mowy o zasypianiu na rekach bo lubi swoje lozeczko.Zasypianie czasem i tak trwa dlugo bo musi sie wyszalec w lozeczku(skacze kreci sie i wariuje)i niestety bywa i tak (nawet bardzo czesto),ze zasypia godzine na pol godziny
;-)
. Wczoraj włożyłam do wózka i po 20 minutach zasnął. Wieczorami do przedwczoraj zasypiał sam w łóżeczku a teraz też chce się przytulać i zasypiać na rękach, mam tylko nadzieję, że to chwilowe może dlatego że odniżyliśmy poziom łóżeczka?
ale cóż nie zmusze jak nie chce
a wieczorkiem kąpanie , jedzenie-odkładam do łóżeczka -smok i spanie :-) czasem marudzi w łóżeczku gada sobie odwiązuje ochraniacze misie zaczepia a po chwili zakrywa oczka i zasypia, albo przytula misia i śpi z misiem hihihihi tylko jak budzi się w nocy jak ząbki dokuczają to biorę do siebie