reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dzidziusiowe boleści

Jesli chodzi o spanie to u nas też fatalnie.Wieczorem jeśli jest śpiąca to zasypia przy butli ale w dzień trzeba nosić i bujać.Nie mam sił żeby sie przemóc i uczyć tak jak wy do samodzielnego zasypiania.TYm bardziej ze jak ją kłade to ona zaraz wstaje w łóżeczku (choćby resztkami sił:wściekła/y: )Nie mam pozatym czasu bo musze przyznać ze często jestem jej wdzieczna ze chce spac bo wykorzystuje późniejsze chwile na jakieś domowe prace.:-(

reklama
Kaju ja mam to samo ze spaniem:-(..w dzień to jest masakra bo jak już w koncu zaśnie to śpi po 30 minut :-(..w dzień ją kładę do łóżeczka a ona mi wstaje ,siada i ani myśli o spaniu...czasami jest tak śpiąca że ledwo co patrzy ale za nic nei pójdzie spać:no::no:..muszę ją wziąść na ręce chwilkę pobujać i wtedy usypia....zupełnie jej się odmieniło bo kiedyś zasypiała sama bez problemu..:wściekła/y:

Widze że chyba wszystkie dzieciaczki zdrowe a ja podciągam wątek do góry, bo Natalka znowu jest chora. Wczoraj rano dostała gorączke i do tej pory się utrzymuje, a do tego okropny katar który o wiele bardziej jej przeszkadza niż ta gorączka.
Ale byłam u lekarza i ma tylko gardło czerwone i narazie nic poważnego.

oj biedna Natalka:-(,katar jest chyba najbardziej męczący dla takiego maluszka....życzymy powortu do zdrówka niech ten katar i gorączka idą sbie precz!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:.....Wiki moja tez niedawno miała gorączkę,katar i migdałki powiększone ale przeszło smao po 3 dniach więc się nie martw napewno wszystko szybciutko minie..:tak:

witam:-)niestety 3 dni temu lekarz stwierdzil infekcje uszka Antoska:-( strasznie placze w nocy, nie chce spac a do tego zabkuje. Biedactwo male, najgorsze jest to ze nie moge mu pomoc bo juz nawet czopek przeciwbolowy nie dziala:-( a wszystkim osmarkanym szkrabom zycze szybciutkiego powrotu do zdrowka:-):-)
Zdrowiej szybciutko Nataklo:-D

reklama
Do góry