Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dały mi tylko probówki do pobrania i kazały przywieźć zapełnione...w szpitalu miłe panie pielegniarki z chęcią pobrały mu krew ale najgorsze,że mi go zabrały i przyniosły szlochajacego,przez 5 minut nie mógl sie utulić biedulek:-( potem musiałam ze szpitala 2 probówki zawieżc do laboratorium w przychodni,żeby było za darmo a jedną do prywatnego na drugi koniec miasta(tam,gdzie nie umiały mu pobrać krwi) bo i tak tylko tam robią testy alergiczne i to odpłatne oczywiście-dzis dostaniemy wynik czy Oliś jest uczulony na marchew i mleko krowie,modle sie oby nie...
Zajęlo mi to wszystko autem 3 godziny
jak ja kocham cos załatwiać w naszej służbie zdrowia!

i przynosza do nas dzieciaczki zebysmy my im krzywde zrobily
, ale co ja się dziwię skoro niektóre nie potrawią nawet dorosłym gobrze tego zrobić, sama kilka razy wyszłam z obiema rękami pokłuta ( choć mam dobrze widoczne żyły) i z mega siniakami.

i dowiedzialam się,że po roczku może już całkiem ustapić albo...nie daj Boże przekształcic się w alergię wziewną
:sick:
ale to najgorsza opcja:sick: ...dlatego narazie muszę się wstrzymać z Danonkami,twarożkiem i jogurtem,pani doktor za to ROZWIAŁA MOJE WĄTPLIWOŚCI co do Danonków-MOŻNA je podawać zdrowym,niealergicznym dzieciom w wieku naszych szkrabów i wogóle powinnyśmy już podawać maluchom coraz więcej rzeczy z naszej kuchni,odchodzić od papek,żeby potem dzieci umiały gryźć i radziły sobie z normalnym jedzeniem,powiedziała,że ma 3 letniego pacjenta ktoremu mama dawała tylko słoiczki i...je te słoiczki do tej pory i nic innego
:sick: Powoli tak jak pisała reamonn,gotować warzywa,mięsko i potem to tylko siekać a nie robić papkę ale wszystko stopniowo,żeby dzieci się przyzwyczajały do nowej konsystencji...ciekawa jestem jak mój papkowiec na to zareaguje;-)