reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dzidziusiowe boleści

Oleńko, mam plan...:)
z naszego wyjazdu do kuzyna nici, ale... może sie spotkamy w Zakopcu albo... jeszcze lepiej na pizzy u Włocha i Gaździny:tak: Mamy tydzień wolnego więc będziemy jeździ tu i ówdzie;-) Oczywiście jeśli Adaś wyzdrowieje:happy:
Jak już Kryska pisała nie ten wątek więc jak cos to na priva:happy:

reklama
Wiecie co??? Nie mam kompletnie do was zalu ze na tym watku piszecie o tak przyjemnych rzeczach!!! Mozna powiedziec, w koncu nie o chorobach naszych malenstw!!!

A ja byłam wczoraj z Zuzią u lekarza bo od kilku dni zdarza się jej mieć czewone,suche poliki i suche plamki na łokietkach-niestey pediatra powiedział,że może to być skaza białkowa-tym bardziej,że Mario jest taaaaakim alergikiem...Na razie dostała maści i zobaczymy co dalej...

Kociu, z tego jak ostatnio moja Pani doktor tłumaczyła mi skaze to tak właśnie ona wygląda jak opisałaś to u Zuzi. :confused:
Ucałuj od nas gorąco Zuzinka

O kurcze, kiedys myslalam , ze takie alergie wychodza od razu a tu taka niemila niespodzianka:baffled: Moj Witek tez ma suche policzki i jak zje cos z wieksza zawartoscia bialka to mu sie brzydka dupcia robi:-( Wiec narazie nabialu i cielecinki unikamy.

U Zuzi dziwne jest to,że nie zawsze ma takie rumieńce i suche poliki i łokietki...Dlatego właśnie na razie się smarujemy...Może to wystarczy...

Oj biedna Zuzia,całuski dla niej..oby maście i kremy pomogły ..:-)
Witus tobie też duzo zdrówka i pięknej dupci:laugh2::tak:

a ja mam dziwna sytuację z Wiki..ona kaszle tylko wtedy kiedy leży:confused:.w dzień jest ok ale jak ją poloże spac do wozka to zaczyna kasłac przez sen..w nocy jest to samo..w dzień natomiast ani razu nie zakaszlnie.dzinwe to jest i nie kumam nic z tego...miałyście cos podobnego??:confused::baffled:

reklama
Moniś u nas było to samo-kaszlała tylko na leżąco, ponoć to normalne:baffled::confused: może kaszle z nadmiaru śliny (jak ząbkuje) i w nocy kiepsko jej się połyka stąd kaszel. a może dajesz jej jakiś syrop? Bo ponoć nie powinno się dawać syropu wykrztuśnego przed snem bo właśnie wtedy kaszel najmocniej męczy nasze maleństwa.

Do góry