Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rzeczywiście ciężko ewanku:-( Miejmy tylko nadzieję,ze to nic poważnego i może tylko z osłabienia albo ząbki....
reamonn,widzisz,super,że nic już w buźce nie ma!:-)
Reamonn dobrze że Kaji to zniknęło :-) ale się stracha najadłaś napewno.
Ewan życzę dużo zdrówka Danonkowi oby też szybko to zapalenie zniknęło
Mój mały przeziębiony zasmarkany i marudny cały czas się wiesza na nie i rączki do góry tylko jak go noszę to się uspakaja wczoraj mu zrobiłam gorącą kąpiel wygrzałam w ciepełku mam nadzieję to się nie rozwinie dalej.
Tasha-zdróweczka maluszkowi!
dzieki babeczki za słowa otuchy, jesteśmy po prześwietleniu USG, węzeł jest w stanie zapalnym, na razie nie podał antybiotyku, w środę drugie USG, troche jestem spokojniejsza
Ewan trzymam kciki zeby bylo O.k. daj znac koniecznie jak sie sprawy maja.Ja mysle ,ze to pewnie od zabkow albo zwykly stan zapalny i wszystko bedzie dobrze
Reamonn - niesamowite ze tak po prostu przeszlo. Cieszymy sie razem z Toba! Ewan - daj znac jak po wizycie, faktycznie pewnie od zabkow. Glowka do gory i pisz jak wrocisz.
Tasha,ucałuj to swoje Adriankowe szczęscie i niech synus zdrowieje!
ewan,mi pani doktor mówiła że u maluszków węzly chłonne mogą być powiększone przy stanie zapalnym czyli także przy ząbkowaniu albo przy osłabieniu ogólnym,zalecała podawać coś na wzmocnienie,np Vibovit albo inne witaminki
Evan - dobrze ze ze słoneczkiem jest lepiej Trzymamy mocno kciuki!
U nas doprawdy dziwne to bylo ze po paru godzinach w nocy przeszlo. Oczywiscie obserwuje Kaje i wkrotce przekaze to Pani doktor na wizycie. Ale dokladnie od nocy jak to zniknelo Kaja mi zaczela spac znow cala noc. A przed wizyta na pogotowiu chyba 5 dni plakala przez sen co pare minut i budzila sie kolo 4.00 w nocy. Byla marudna i grzebala w buzi. Moze rzeczywiscie sie skaleczyla. Obserwujcie maluszki i uwazajcie co wkladaja do dziobkow.