reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
jA TEŻ DAJĘ lakcid dzieciom jak są osłabieni przy antybiotyku .Działa on osłonowo i zawsze lekarz każe to brać
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Boziu,co ja bym bez was zrobiła
BARDZO dziękuję Corsini,Jagusiu,jutro lecę do apteki po Lakcid,może w końcu coś pomoże...
Przed snem Oliś wydudlał 70 ml Plantexu,ładnie otwierał dziobek jak mu podałam Debridat na łyżeczce,chyba mu posmakował
;-) Oby tylko poszła kupa...juz nawet czopek dzis nie pomógł,wypłynął tylko z bączkiem:-(

Przed snem Oliś wydudlał 70 ml Plantexu,ładnie otwierał dziobek jak mu podałam Debridat na łyżeczce,chyba mu posmakował

kwiatywewlosach
Mama lipcowa'06
Jeśli maluszek jest uczulony na bialko mleka kowiego, to zamiast lakcidu można podać Lakcidofil. Tak samo działa, a nie pwoduje odczynów alergicznych.
kaja25
Mama Nadii
Oj dziewczyny współczuje z tymi kupkami.Już na te maluszki chorują.U nas na szczęście jako tako niebyło zaparcia ale była obrzydliwa zielona kupa.Myśle że za wcześnie dałam brzoskwinie bo po niej ta kupa.Wróciłam do jabłuszka i jest ok.Damy spokój jeszcze z nowościami.....
A u nas dzis po tygodniu była kupka
juz chcialam małej dać czopa ale rano jak piła herbatę to zaczeła stękć i poszło śmierdzące kupsko
co prawda nie za dużo ale zawsze...
No a teraz jak zawsze po kupce zwija mi sie w pół jakby chciała bąki puszczać a nie może:-( dałam jej espumisan ale chyba zamiast lepiej to jest jeszcze gorzej

No a teraz jak zawsze po kupce zwija mi sie w pół jakby chciała bąki puszczać a nie może:-( dałam jej espumisan ale chyba zamiast lepiej to jest jeszcze gorzej

reklama
Podziel się: