reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dzidziusiowe boleści

reklama
Ojej dziewczynki...wlasnie dowiedzialam sie ze 4 miesieczny synek mojej kuzynki ma zlosliwego raka watroby. Jestem zrozpaczona, nie wiem co myslec. Szukam w internecie jakichs wiadomosci na ten temat i caly czas nie wierze, niegdzie nie pisza ze ten rak wystepuje u dzieci, tylko u doroslych. Nie bylo zadnych objawow, maly byl pogodny, rosl, jadl. Od trzech dni mial twardszy brzuszek i pojechali z nim na usg. Watroba 3 razy powiekszona i z guzkiem, od razu dalej do szpitala na biopsje no i biopsja wykazala zlosliwe zmiany.
Ja nie jeszcze nie wierze...czy ktoras z was zna podobny przypadek u malego dziecka?

jejjku Jagusiu z przerażeniem czytam co napisałaś :hmm: nie znam podobnego przypadku :sad: ale przecież musi być jakiś ratunek dla tego maleństwa....ehh smutno...:sad:

Jagusiu,ciężko mi to napisać ale niestety to się zdarza nawet u takich maluszków:-( Moja siostra cioteczna pracuje na odziale onkologii dziecięcej a i ja jakiś czas jeździłam tam jako wolontariuszka i niestety widziałam wiele dzieci z różnymi odmianami nowotworów...

:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: synek mojej kuzynki jest juz po badaniach. niestety zmiany rakowe sa na nerce i przerzuty na watrobe.

Dlaczego?????????????????????????????????????????

O rany Jagusiu jak mi przykro, choziaz przykro to za malo powiedziane, nie wiem co powiedziec:sick: Az mi ciarki po plecach przeszly jak to czytalam. Bede sie modlic zeby maluszek wyzdrowial.

reklama
Do góry