reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dzidziusiowe boleści

Oj Jagusiu łezki mi popłynęły jak przeczytałam twoją wiadomośc. Bardzo mi przykro i też się będę modlic o zdrowie tego maluszka.

reklama
Ojej dziewczynki. dziekuje za wsparcie.
Jutro dostane kurierem wszystkie badania, przetlumacze i skonsultuje z tutejszymi lekarzami. Oni sa w Poznaniu, a sami z malutkiej wioseczki, no i w Poznaniu tez lekaze lekko przestraszeni bo nie mieli takiego przypadku u takiego maluszka. Leza tam starsze dzieci a on najmniejszy. Lezy, usmiecha sie jakby nigdy nic...
Dziekuje za wasze dobre mysli i modlitwy.

Tyle jest pytan bez odpowiedzi...uwazajcie na swoje maluszki.....

Wioletko, prosze napisz mi jak Twoj Maluszek zachowywal sie z tymi ząbkami. Kaja od wczoraj zrobila sie nerwowa, ciazko jej zasnac, wklada lapki do buzi a potem pieluszke, a najdziwniejsze jest to ze czasem zachowuje sie jak mały szczeniaczek i jak cos ma w buzi to kreci glowa jakby chciala to rozszarpac i podobnie wydaje takie dzwieki zezloszczone. Czy to normalne? Wyglada tak jakby sie o cos wsciekala i nie wiem czy to zeby czy cos innego. Nie placze, raczej marudzi a ze snu czasem wybudza sie i wtedy placze :-(

REamonn ,mój to samo ,budzi sięi wpada w płacz .Treaz nieco się uspokoił ale i tak czasami ma jakieś ataki wściekłości .Widząc to zaczynam się martwić ale wiem że to normalne

Och Jagusiu dopiero dotarlam do tej strasznej wiadomosci:-:)sick::-:)-(.Oby maluszek nie cierpial, moze jest jakas szansa dla niego(nie znam sie na tego typu nowotworach).Ja w pracy na codzien stykam sie z tak ciezko chorymi dzieciatkami (bialaczki i chloniaki)i powiem na pocieszenie ,ze czasem trafiaja sie tak ciezkie przypadki i te male Zuczki radza sobie z ta paskudna choroba.Wierze ,ze i w tym przypadku tak bedzie:tak:
Dzieci maja duzo silniejsze organizmy od doroslych.

Boże jedyny, tak poprostu nie może być... Jagusiu będę się modlić za to biedne dzieciątko. To straszne. Nie może mi się to pomiescić w głowie. Boziu spraw cud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziś poszlam na różaniec i do kościółka modlic się za zdrówko tego malutkiego dzidziusia,za kazdym razem jak o nim myślę to napływaja mi łzy do oczu...zawsze jest nadzieja,wierzę,że uda się mu wyzdrowieć!!!!!!

Do góry