reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

dzidziusiowe boleści

NIKUSIU BRAWO PIERWSZYCH ZĄBKÓW ,JESTEŚ CHYBA PIERWSZYM MALUSZKIEM KTÓREMU JUŻ WYSKOCZYŁY ZĄBKI:-) :-) .Oj musi to strasznie swędzieć.Mój na razie wkłada czasamiobydwie piąstki do buzi tak go swędzą dziąsła

reklama
Moj maly tez bierze witaminki tzn. B1 i jest juz duzo spokojniejszy niz kiedys, choc nie wiem czy to faktycznie od tego:confused: poza tym tak jak maly Kaji ciagle ulewa i jak nie spi to kreci sie nonstop:tak:(podobno jedno z drugim sie wiaze i te ruchliwe dzieci niestety ulewaja)
Co do czopkow to ja dawalam viburcol jak mial okolo miesiaca i miewal kolki ale na niego w ogole niedzialal:baffled:(na szczescie tamte czasy odeszly w zapomnienie);-)

KajuMaju no faktycznie należą się brawa dla Nikusia za ząbalki :-)
U nas po B1 i B6 Michał jest spokojniejszy i spi dużo ale niestety nie sam :-( a jak nie śpi to sam też nie lubi byc, trzeba stale Go zabawiac a nocki prawie się nie zmieniły, były coś ze dwie co obudził się tylko 2 razy a tak to max co 2 godzinki :-(

Oj Megii, wspolczuje, moj Miki spi w nocy ladnie. Nie budzi sie wcale, czasami raz ok 4.30 i pozniej dopiero rano. Tylko jedna nocke mial, ze sie budzil co 3 godz, ale to bylo po szczepionce, wiec i tak myslalm ze bedzie gorzej. A najlepsze jest to ze zaczal przesypiac mi nocki w momencie kiedy moja mam wyjechala. Doslownie z dnia na dzien:tak: Jakie madre chlopaczysko, wiedzial ze mamusia musia sie wysypiac:-)

reklama
Do góry