reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

Ja cipsow nie moge............... :( maly sie buntuje,nawet po malej paczuszce mam jazdy w kiblu,wiec juz mamusia obiecala swojej niuni ze cipsow nie rusza...............a zjadlabym zjadla

Pije swoj ulubiony kompocik z agrestu................no jeszcze uwielbiam z truskawk,pozeczek(ale czerwonych),gruszeczek i jablek..........

reklama
a mi zimno ichce mi się spać bo dzidziol do 3 miał w chacie imprezę i tańczył teraz wróciłam z kościoła umyłam się i wskoczyłam pod kołdre bo mi zimno chyba się przekimam ;) jeść mi sie chce ale za zimno żeby szykować bez kołdry poczekam na męża

wreszcie się dorwiesz Agao do krówek?
ja zjadłam dużą paczkę paprykowych chipsów,a teraz nie ma chętnego który pójdzie po kolejną do sklepu

dostalam króki, pączki, bezy a chipsów zapomniał sklerotyk chętnie zjadłabym coś nie słodkiego bo się zasłodziłam :(

Tesciowa przywiozla mi od swojego brata maliny-swierzutkie i prosto z krzaczka-bo ma plantacje mniam..............
I jem te nieszczesne ryby po grecku-czy wy tez tak czasem macie ze cos za wami chodzi a jak to sobie zrobicie to wcale na to ochoty nie macie.......... ::)

reklama
Do góry