Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agao no to jutro obie obrzeramy sie krupniczkiem-ja namowilam swoja kochana babcie...........zjadlabym cipsy paprykowe.....ale wole nie ryzykowac bliskim spotkaniem z muszla
A ja ostatnio przynajmniej jedna czekoladowa smakije dziennie musze pochlonac, bo inaczej jestem strasznie nieszczesliwa Co ciekawe tylko czekoladowa mi wchodzi. Oprocz tego ze slodyczy to tylko sernik mi smakuje, od wszystkiego innego mnie odrzuca.
A mi się ostatnio coś na jabłka i pomarańcze. Dziwne jest to, że ja nigdy nie jadłam innych jabłek niż Lobo,a teraz nawet te o "smaku gruszki ". No i princessa orzechowa - mniamsiu
ja gruszki już ostatnie pożarłam, muszę sobie jutro na targu kupić u takiej jednej miłej pani - ma najlepsze i można wybierać sobie jakie się chce. wczoraj wysłałąm moje słonko po chipsy, ale kupił niedobre i stoją na półce i nikt ich nie chce jeść.