Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja bym zjadła sobie takie rybki po grecku, ale często mam na coś ochotę i nieraz jak to mam to wcale mi nie smakuje tylko wydaje mi się bezpłciowe wybitnie :
wczoraj nawcinalam się krówek i dzisiaj czuję siię jak KROWA
a mi się rano zachciało rybki na szybko imój niuniuś skocyzł do sklepu i przyniósł karpia w pomidorach niestety w puszcze ale zjadłam ze smakiem za to teraz skutecznie mi się odbija ;D
ZJADLABYM FRYTKI........................I BUDYN CZEKOLADOWY ALBO JAKIS ROZOWY,NP MALINOWY A W DOMU TYLKO SMIETANKOWY LEEEEEE TAM TEGO NIE ROBIE.MOJ MAZ MOZE SIE CIESZYC ZE GO NIE MA BO BY PROL DO SKLEPU
ale macie, dziewczyny, szalone zachcianki. U mnie występują "niesmaki" - nic mi nie smakuje z zakazanych rzeczy - słodyczy nie tykam, wręcz omijam, śledzi i ogórków mi się nie chce, chipsów nienawidzę...
Jedynie kwaśne i twarde jabłka mi smakują i normalne jedzenie.
no ja musze sie najesc tych niezdrowych rzeczy-pizzy,frytek...........bo jak wroci moj chlop to mnie przypilnuje nawet jak nie bylam w ciazy to juz mi klepal co bede mogla jesc a co nie jak bedzie w brzuszku dzidzius
ja Zjadłam dzisiaj paprykkowe chipsy i odbijają mi sie do teraz, a jutro jadę do mojego ulubionego wazrywnego robię zapasy, jutro robię krupniczek, a w piatek jazda do mamy i fajowe żarło