Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
muszę popróbować różne kombinacje, bo nie jem nic z nabiału! wczoraj zobaczyłam, że mi się minimalnie (ale zawsze) ukruszyła dwójka
mleko wczoraj piłam z miodem i odbijało mi się całą noc, faktem jest, że przegoniłam przeziębienie
Ja mleka nie lubie. Nigdy nie wypilam nawet szklani. Zupa mleczna jest ok. Nawet kasza manna, ale samo zimne lub cieple mleko nie przechi mi przez gardlo .
Za to też wczoraj zjadlam duuużo sledzi w oleju, moga byc tez w occie. Za to nie lubie po grecku, bo marchewka to moj wrog, podobnie jak wszystko co jest z buraków czerwonych. Resztę lubie.
A ja dziś mam na obiado-kolację placki ziemniaczane. Własnie mój tata dzwonił, że taki obiadek mi orzygotował. Ale sie najem!!!! Ze śmietanką i z cukrem. Dobry pomysł miał ten mój tatuś. A jutro jak co piatek coś przyjedzie od teściów. Może pomidorowa będzie... . Ciasto to z pewnością i śledzie smażone w occie i galaretka z jajkiem mięsem i groszkiem - ta taki stały zestaw i do tego jeszcze rózności. Czasem nawet przesyła pomidory, ogórki, jajka, a sama mieszka w mieście. Smiejemy się z Tomkiem, że to tak na wszelki wypadek gdyby w Warszawie zabrakło.