reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
ja mam rodziców w anglii i przeżyłam tam pierwsze tygodnie ciąży
koszmar umęczyłam sie strasznie i nie jadłam nic prócz owoców

Moj tomus tez narzeka ze w irlandii nic nie ma dobrego,teskni za polskim zarciem-schabowymi..............ehhhhhhhhhhh nie ma jak to u nas
Ale ktos juz puscil haselko-sok z zielonych bananow-musze sprobowac

Ide ugotowac budyn-mleczko jakos trza przemycic..........

ja mleko mogę zawsze i w każdej ilości, a gdyby było jeszcze prosto od mucki, to już by była pełnia szczęścia.
sera żółtego ostatnio nie mogę, żaden mi nie smakuje.

mi w ciąży się przestawiło - nabiał, a szczególnie mleko i jogurt jest beeee!
Krzyś kupił mi dziś 5 jogurtów i osobiście mnie pilnował, żebym dziś 1 zjadła :(

reklama
Do góry