reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
a ja to bym wypiła sobie sok ze świeżych pomarańcvzy ale nie mam sprzzętu do wyciskania i nigdzie takiego nie widziałam :mad:

można ręcznie na takim małym pzyrządziku - ja mam robot, nakładam nasadkę, przyciskam połówkę pomarańczy, cytryny itp. i sok leci, nieraz trzeba silnie naciskać, to nie dla mnie robota...
popatrz Aguś za takim robotem, będzie jak znalazł do robienia soczków i zupek dla dziecka, mój robot ma już 7 lat i odpukać, jest ok, to braun 450 coś tam, widziałam teraz w M-1 za 350zł

tłukę się na tym robocie non stop - nie obiera tylko ziemniaków ;) normalnie - ugniatasz ciasto, robić majonez, ubijasz pianę, trzesz na placki, kroisz na plasterki, wiórki i inne cuda-niewidy ;) uwielbiam ten robot ;) chyba dlatego polubiłam gotowanie - połowę roboty odwala za mnie ;)

Ja mam taki robot Philipsa, tylko ma mniej funkcji, ale rzeczywiście jest bardzo przydatny w kuchni, głównie do ścierania i mielenia różnych rzeczy :), no a jak będzie dzidzia, to będzie niezastąpiony. Leć Agao do sklepu i zaopatrz się w jakiś fajny.:)

reklama
Ja też sobia chwle taki robot, też mam philipsa i często robię placki ziemniaczane (starcie kilograma ziemniaków trwa 5 minut ;) ) , do tego surówka z kapusty, marchewki i jabłka (następne 3-4 minuty). jest extra

Do góry