reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

gdzie zawsze zamawiasz? ja lubie pizzę z pizzerii z kościuszki ;)

to ja teraz czekam ze slinotokiem na gołabki - pieką się w piekarniku, a przed chwilą wróciliśmy z Krzysiem z Plusa z zapasem jabłek, pomarańczy, mandarynek i winogron białych i czerwonych - jutro sklepy zamkniete ;)

reklama
zazwyczaj z new york city pizza, dziś chcę spróbować z el greco z s-ca - zobaczymy co tam dają, bo kolezanka zachwalała. a potem wybrać się w tygodniu na greckie żarełko, bo mi sięjuż chce czegoś innego.

hej kaśka - ale z nas to jednak takie dzieci trochę są! bo ledwo same w domku to zaraz pizza i cola lub tym podobne dziecięce zabronione smakołyki ;) mam to samo
a ja wczoraj po wiejsku - kluski ze skwarkami i kapusta, mniam ...
a dziś kurczaczek :)

A ja na razie swojemu musze uslugiwac....................powiedzial ze mu to obiecalam jak wroci(racja teraz zaluje),ale juz niedlugo i role sie odwroca ;D........
Musze tez po mandarynki

sylwia - ja mojemu śniadanka i kolacyjki cały czas robię i pod nos podtykam, a w weekendy to także obiadki!, mimo że znikąd nie wrócił ;D póki mi się jeszcze chce i mam siły.
facet też musi poczuć, że ktoś dba o niego i że jest kochany! a jak Twój tak długo się gdzieś tułał to trochę opieki mu się należy - poza tym w rewanżu potem chętnie zrobi to o co go poprosisz. ;D
poza tym mój w kuchni to głównie sprząta - to mu wychodzi ;D

ja czekam na moją pizzunię, powinni niedługo przywieźć.
koga - teraz to do coli mnie nie ciągnie. ewentualnie wypiję fantę, ale muszę mieć ogromną ochotę. a pizzy to nigdy nie przepuszczę ;D

Jejku marze o coca-colce................
koga racja racja,bo sam mowi poki mozesz,potem ja bede o ciebie dbal,niech poczuje ze go kocham.......

reklama
Mam pytanko i proszę o szczerą odpowiedź:
Pijecie te "niezdrowe" używki typu coca-cola, kawa?
Bo ja przyznam się, że mnie na początku ciąży odrzuciło od coli, ale teraz to mogę ją pić i piję, tak samo z kawką.

Do góry