reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
a ja właśnie wmłóciłam talerzyk ogórkowej z ryzikiem (tylko malapa ryzik mi się trochę rozgotował). wyszła wspaniale kwaśna - ciekawe co na to moja mama i Krzysiek??
a dojadam winogronkami. może Fasola się w końcu dziśodezwie po porządnym jedzonku, bo jakaś dzisiaj śpiąca królewna jest??

a ja robię jutro w końcu ogórkową tylko wg przepisu moniki bo mi przysłała bo do tej pory dziwna mi wychodziłą ;)

a moj misio musi sie odchuzic ;D
nie to zebym ja mu kazala ale ostatnio razem ze mna bardzo mu sie przytylo
i do slubu chce wrocic do swojej kondycji ;D

Moje Kochanie, to już się chyba nie odchudzi. chodzi na ta silownie, ale co z tego jak potrafi zjesc cala czekolade na raz. Na dodatek do poki mieszka w Poznaniu, mamusia codziennie robi obiadki, kanapeczki z bialej buleczki do pracy i kolacje. Ale to juz nie cale dwa miesiace, więc niedlugo rozpoczniemy dietę. ;)

reklama
A moj wazy 68 kilo przy ponad 1,80 cm. Wiec tak by mu sie przydalo przytyc. A my dzisiaj mamy kapusniak( tzn. ja i dzidzi, bo maz nie lubi takich rzeczy)W ogole to mam caly czas smaka na kwasne rzeczy i kluski slaskie....mniami

Do góry