reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

a ja gotuję pomidorową, w piekarniku piecze sie kurczak + ziemniaczki,będzie jeszcze surówka z kapusty pekińskiej :laugh:

na kolacje zrobie pastę rybną

reklama
a mój tyje ze mną ja 7 i on 8 kg ale jestem mu wdzięczna będziemy w kwietniu razem sie odchudzać ;D
bo w marcu pewnie będę się zbierać

To ja ostatnio we Wszystkich Świętych, przy całej rodzinie, ciotkach, wujkach itp, podczas kawy i ciasta, ktoś wspomniał o grzanej kiełbasie :laugh: no i ja po prostu nie mogłam wytrzymać ... więc zamiast serniczka ciocia zgrzała mi 2 kiełbasy (??? nigdy nie jdałam kiełbasy???) które wciągnęłąm sobie z musztardą do kawki (mniam).
Wujek miał oczy jak spodki, bo całe życie widział mnie jak od dziecka jadałam tylko słodkie: czekolady, serniczki a mięso omijałam szerokim łukiem.

:Dmuszę przyznać, że ostatnio wiele potraw smakuje mi z kawą! :laugh:
np. wędlina z majonezem + kawa, mięso + kawa =mniam
Też macie takie oryginalne zestawy???

Ja raczej nie mieszma, ale mój Tomek jadł ostatnio dwie bułki z dżemem i do tego jajecznicę, a następnego dnia parówki z bułkami z dżeme . Dla mnie okropność, i powstaje pytanie kto jest w ciąży ?????

mój objada się na maxa i ma różne ochoty, np. nagle na coca-colę, alob na coś słodkiego - ostatnio kupił 1kg chałwy i wciągnał w 1 dzień - potem kwiczy, że utył ;)
wczoraj zjadł 3/4 kurczaka - musiałam znowu piec, bo marudził, że MUSI zjeść kurczaka ;) moja połowa ma większe zachcianki ode mnie, no i więcej utył :D :D :D

reklama
ja wczoraj zrobilam kopytka, juz si enie moge doczekac jak pojde do domu i zjem odgrzane na maelsku i tartej buleczce :D

Do góry