• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
dzis do obiadu zrobiłam zasmażane buraczaki, miały być jeszcze na jutro do obiadu, niestety... po obiedzie zeżarłam prosto z garnka to, co zostało na jutro... przynajmniej wyniki krwi mi się poprawią  :P

wyszły, od razu zostały zjedzone, już o nich zapomnieliśmy ;) były pyszne!!!! ja jadlam z dżemem borówkowym, a mój miś z bitą śmietaną

ja to nie mam zadnych koleżanek, ja wcześniej byłam w studium farmaceutycznym więć na studiach jestem 2 lata starsza dziewczyny latają za facetami a ja już mam swojego i nie łażę z nimi nigdzie więc nie pasuję utrzymuję kontrakt z mirka siostrą która ma dzidzi i jescze koleżanką jedną z wawy która ma dzidiz ale one są na dalszych etapac ;) zreszta ja nie lubie chodzić po pubach itd teraz juz wogóle

reklama
Nie moge jesc golagkow :( a tak je uwielbiam.............................wczoraj babunia mi specjalnie zrobila a ja o 22 mialam bliskie spotkanie z muszla buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry