Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzis do obiadu zrobiłam zasmażane buraczaki, miały być jeszcze na jutro do obiadu, niestety... po obiedzie zeżarłam prosto z garnka to, co zostało na jutro... przynajmniej wyniki krwi mi się poprawią
ja to nie mam zadnych koleżanek, ja wcześniej byłam w studium farmaceutycznym więć na studiach jestem 2 lata starsza dziewczyny latają za facetami a ja już mam swojego i nie łażę z nimi nigdzie więc nie pasuję utrzymuję kontrakt z mirka siostrą która ma dzidzi i jescze koleżanką jedną z wawy która ma dzidiz ale one są na dalszych etapac zreszta ja nie lubie chodzić po pubach itd teraz juz wogóle
Nie moge jesc golagkow a tak je uwielbiam.............................wczoraj babunia mi specjalnie zrobila a ja o 22 mialam bliskie spotkanie z muszla buuuuuuuuuuuuuuuuuuu