reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
;D

A mi zrobiłąś smaka tymi chrupkami, chyba też se polecę. Idź pokimaj, ja też stąd spadam, bo za długo dziś okupuję kompa... ściskam

a moja ulubiona kanapka jest z dżemem ananasowym na to polędwica i na to ketchup.mnie wchodzi wspaniale, a szczególnie szybko w nocy :D

KingaP pisze:
A jak dostaniesz skrzydeł od tych gołąbków?

Hihi moze nie dostane. KingaP ja tak jak Ty na mieso patrzec nie moge poza tymi golabkami. Na sama mysl o miesie z grilla robi mi sie nie dobrze. Jade caly czas na ruskich pierogach, nalesnikach, pierogach z truskawkami, i wszytskim co nie ma w sobie miesa. I zawsze wolalam mieso.

a mi ostatnio niedobrze bo jak wyszło na usg dzidzio ma nogi nad pępkiem i tam wali a ja mam tam żołądek , bekam jak krowa po kiszonce i sama nie wiem na co mam ochote jak na razie kaszki i wszystko co lekkostrawne

Ja nie mam wygórowanych zachcianek w każdym bądź razie potrafię sie bez nich obejść, ale jak idę do sklepu to mówie o słodkim a kupuję słone aż mąż się śmieje.(a raczej cieszy, bo slone i kwasne to znaczy chlopiec! - tak mówią ale ja w to nie wierzę). Zrobilyście mi ochotę na pierogi ruski tylko ja robie bez cebuli, a jak zaczne robić sobie to będe musiala zrobic tez męzowi tyle że z miesem.

reklama
a ja wczoraj zrbiłam garnek ogórkowej wg przepisu moniki i wyszła super aż chyba z a bardzo bo miałam nadzieję że będzie na 2 dni tj jej ilość na to wskazywała ale żołądek męża wskazał inaczej ::) jadł dzisiaj kupne pierogi bo nie chciało mi się robić obiadu po tych wszystkich urzędach serwisach itp

Do góry