reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

ja kupiłam w aptece to co Ola, plus wkładki laktacyjne i ceratki do łóżeczka, aha i herbatke koperkową, zasypke i maść alantan do pupki, bo sudocrem rzeczywiście na mocniejsze sprawy

reklama
Ja tez w koncu kupilam bepanthen do pupci , wkladki giganty,majtki jednorazowe z siateczki no i wlewke doodbytnicza bo chyba sobie zrobie jak cos juz sie zacznie dziac , do mycia" pocietej cipki" ;) kupilam plyn do hig Ziaji z szalwia lekarska bo podobno jest super

no jest w końcu łóżeczko, ale fotki jutro, dobranoc mamuśki, spadam do wyrka, nogi jak baloniki-kostki zaginęły w odmętach opuchlizny ;D

Ewan czekamy na fotki.Ja idę wziąć prysznic i fikam do łóżeczka.Miłej nocki Wam życzę.Kolorowych snów

Ewan , bardzo ladnie urzadzilas pokoik.
Mam taka sama lampe z IKEI ale w duzym pokoju . Wykrecilam z niej srodkowa zarowke bo troche za jasno swiecila , a teraz daje fajne cienie na sufit :)

Moj pokoik juz prawie urzadzony . Jeszcze tylko brakuje mi materaca do lozeczka no i kompletnie nie wiem co z oknami zrobic .
Wkleje zdjecia jak juz zawiesze firanki ( czy cos ) bo na razie to lyso jest ................ ;)

Oto ubranka które podarowała mi moja chrzestna z Irlandii.Chyba bede musiała przebierać małą 3 razy nadzień ;D

reklama
Do góry