reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Oluś piekne królestwo po prostu cudo.Ja dzisiaj resztę rzeczy dokupiłam i teraz tylko to jeszcze porozkładac i już bedzie gotowe.Kupiłam dzisiaj fotelik Maxi cosi bo mi przyślą te poprzednie adaptery i bedzie pasował mówię Ci Olu jak się ciszę

Ja się właśnie wczoraj zastanawiałam nad założeniem pościeli ale jeśli dotrzymam do 20 to szkoda żeby leżało i się kurzyło a do tego jeszcze mój Kamil który zakochał się w tej pościeli :laugh: :laugh:

no ja własnie troche sie bałam,że się zakurzy,ale w razie czego upiorą ją i uprasują jak będę w szpitalu,gdyby synek np chciał urodzic sie po terminie ::) Aniu,a jaki kolorek kupiłaś Maxi Cosi? Super,ze ci prześlą te adapterki :) my czekamy na przesyłkę,zamówilismy kolor Red Flame Reflection - taki czerwony z błyszczącymi boczkami.

Olenko ale ladne , przyjemne kolorki tej poscielki! W ogole wszystko tak fajnie razem pasuje!!! Bardzo ladnie to urzadziliscie!!! Gratuluje!!!

reklama
Do góry