Czy zastanawialyscie sie kiedys na tym ile chcialy bys cie mies potomstwa???Ja jestem jedynaczjka i zawsze pragnelam rodzenstwa,ale sie nigdy nie doczekalam :-[,A SZKODA, jestem wdzieczna rodzica,za to,ze nie wychowali mnie na rozpieszczonego jedynaka,zawsze bylam w otoczeniu wielu osob i dobrze sie komunikuje z ludzmi.Wiec ja barzdo bym chcial wychowac 3 dzieciaczow,fajnie by bylo miec jedno,a potem bliznaki,u mnie w rodzinie co drugie pokolenie rodza sie blizniaki i teraz wypada na mnie,albo kuzyna,zobaczymy.
Jestem ciekawa jak to jest z wami,czy rozmawilaliscie z waszymi partnerami ta ten temat,gorace dyskusje,czy jestescie zgoni co do liczby/Czy w ogole moze o tym nie myslicie,zobaczycie co zycie przyniesie/Czekam zniecierpliwoscia na wasze przemyslenia POZDRAWIM ;D ;D ;D
Jestem ciekawa jak to jest z wami,czy rozmawilaliscie z waszymi partnerami ta ten temat,gorace dyskusje,czy jestescie zgoni co do liczby/Czy w ogole moze o tym nie myslicie,zobaczycie co zycie przyniesie/Czekam zniecierpliwoscia na wasze przemyslenia POZDRAWIM ;D ;D ;D