reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci - badania profilaktyczne, szczepienia, pielęgnacja

Badan w szpitalu mielismy sporo i teraz za 2 tygodnie mamy sie zglosci do neurologa dzieciecego (Poradnia Neurologiczna ale niekoniecznie - moze byc inny - ZNACIE JAKIEGOS DOBREGO NEUROLOGA W TROJMIESCIE????). Mamy tez sie zglosci do Poradni Okulistycznej (na wszelki wypadek - tak bardziej profilaktycznie). USG glowki Jasio mial robione dwa razy, brzuszka raz i wszytsko jest ok.
Sluch tez mial zbadany w szpitalu :-)

reklama
A w ogóle to przepraszam że tak sie wcięłam na wasz watek ...ale u Was bardzo miło tak ,mam nadzieje ze nie macie mi tego za złe :-D:-D:-Dpozdrawiam

No nie znam Mysz ale jakby Was kierowali do osrodka wczesnej interwencji to bierz z pocalowaniem reki, tam jest super. Wlasnie dzisiaj 1 wizyta - pani powiedziala jak Hanie nosic i ukladac na boczku, ale super babka! Nie neurolog niestety :)

Ja przepadam za chusteczkami huggies pure. Co do oilatum to nie - wole nie stosowac kosmetykow jesli nie sa potrzebne

Ps Super imie Antos - Igi mial sie tak nazywac

my dzisiaj bylismy w poradnii retinopatii wczesniaczej wszystko jest dobrze z oczkami-juz nie musimy odwiedzac okulisty:tak::-)

zostało nam tylko usg głowy i stała kontrola neurologa:-)

Dziewczyny - szukam juz od godziny i znalezc nie umiem informacji na temat tego nieszczesnego spirytusu - bylo to walkowane kilka razy, ale ja oczywiscie NIE PAMIETAM :baffled::baffled::baffled:
Jesli mam 100ml spirytusu to ile ma byc wody??? Maz mowi ze 30ml, ale jakos wole sie u Was upewnic ;-)
W ogole to te 100ml to uwazam ze jest za duzo, ale tyle nalal do miarki i uznal ze wie lepiej, wiec najwzyej wylejemy :baffled:

Mysz - 75% spirytus - 2/3 spirytusu i 1/3 wody..weź może kieliszek do wódki i 2 kieliszki spirytusu i 1 kieliszek wody i spirytus gotowy...info wprost z mojej listy z wyprawką dla malaucha którą mam ze szkoły rodzenia :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Pozdrawiam

reklama
ja mam tez 100ml i odlałam jedna trzecia spirytu i dolałam wody. tez mialam problem z tym spritem, ale tak mi mowily dziewczyny.

Do góry