reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Na zdrówko babeczki

zin8ts.jpg

reklama
a co tam
ładnie Twój Łukaszek śpi w nocy
więc od czasu do czasu możesz zarwać nockę na bb ;D

Łuchaj Aniulka co ten Twój Łukaszek wyprawia :o :o :o
nie jestem pod wrażeniem zięciulka :D

Melanie nie pij juz różowego bo Ci się literki mylą. ;D ;D ;D
Łukasz pomki zaczął trenować coby potem mieć siły swoja damę ratować :laugh:

Lece chyba juz do wyrka bo Kuby do przedszkola nie zaprowadzę jutro ::) ::) ::)

Napisałam post do Anika na ich świetnym forum

bo nie ładnie tek wypisywać za kogoś pleckami, że jest w.k.u.r.w.i.a.j.ą.c.y ::)
zadałam jej pytanie czym ją wku...am ?? ::) :p

Czasem jeżdżę do Łodzi
poczytam sobie to ich forum i będę wiedziała gdzie spaceruje
i jak dorwę tą Anik na spacerku, to jej powietrze z oponek pospuszczam ;D ;D ;D

Tunia Rozalcai usmieszek na ostatniej fotce rozbrająjący

Aniulka dziekuje za fotki specjalnie dla mnie ;D

Joanka
Twoje dziecaczki sa do siebie bardzo podobne, prawda ?

Ja to nie mogę wyjść z podziwu
jakie słodkie te nasze dzieci :)

Heeej!

Zobaczcie:
http://www.noworodek.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22203&start=100
"Drogie Mamusie i nie tylko  książki:

Język niemowląt,
Język dwulatka
Uśnij wreszcie,
Ksiażkę kucharską niemowląt....
JAK NAUCZYĆ MAŁE DZIECKO CZYTAĆ - polecam   
Poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka
Jak się robi dzieci
Masaż niemowląt

MOŻECIE ŚCIĄGNĄĆ Z POCZTY znajdującej się na stronie www.wp.pl
login: sukcesik2
hasło: sukces123

POLECAM TEN SPOSÓB    ODCIĄŻYCIE NETIS     

karkas napisał:
skrzynka sukcesik2@wp.pl ciągle działa sprawnie i własnie dodałam "chlopiec czy dziewczynka" - o planowaniu płci dziecka"

wlasnie sciagam usnij wreszcie ;)
na pewno mi sie przyda, bo Arisa, idac w slady Marcela, znowu zaczyna nocne markowanie :(

nie Melanie, to nie było urocze co Twój mąż napisał. bynajmniej....
po takich tekstach i Waszym dziewczyny przyklasku naprawdę straciłam sentyment do tego forum.
To było obraźliwe i grubiańskie i doprawdy nie bardzo rozumiem skąd tyle negatywnych/wrogich emocji skierowanych w moją stronę od rzeczonego męża.
Koniec tematu.
Karolina - a oceniaj sobie moją kulturę osobistą ile chcesz... jeśli doprawdy nie masz pomysłu na lepsze wykorzystanie swojego czasu. Twoja ocena jaki i Twoja osoba niewiele mnie interesują. A gwoli wyjaśnienia - słowo czym miało domyślnie znaczyć - oskarżenia i zarzuty.
Ale cóż.... specjalnie dla Ciebie może trochę jaśniej - "... co mam niby pisać i przed jakimi zarzutami i oskarżeniami/i osobami się tłumaczyć" - mam nadzieję, że teraz poprawnie zrozumiałaś. A na przyszłość najpierw porządnie pomyśl zanim coś napiszesz bo czepianie się słówek nie jest dobrą metodą w dyskusji. Lepsze są celne argumenty...
Joanka - życzę dużo zdrówka Twojemu synkowi, oby Wasze problemy zdrowotne raz na zawsze się skończyły.

Nie miałam zamiaru nikogo wcześniej urazić i obrazić, jeśli chodzi o wiek forumowiczek - to cóż, jednak inaczej rozmawia się z takim kociakiem a inaczej z Aniulką, chyba przyznacie mi rację. A wykształcenie - myślę że Anik po prostu uprościła sprawę, jestem przekonana że i z osobą po podstawówce Anikowi by się dobrze rozmawiało gdyby tylko ta osoba miała coś sensownego do powiedzenia, po prostu sądzę że Anik ujął sprawę w ten sposób i sprowadził tylko do wykształcenia a miał na myśli pewien poziom.
I rzeczywiście teksty typu: "lizanie komuś tyłka" jest dużo dużo poniżej mojego poziomu.
pozdrawiam.
Ps. Blanuś,Aniulku i Ineczko, będę od czasu do czasu pisała na priva i odwiedzę czasem galeryjkę coby zobaczyć jak wasze dzieci rosną, papa

reklama
aha, i jeszcze coś chciałam napisać...
mam cudowną córkę i cudownego męża. Mam dzięki temu cudne życie. I nikt i nic, żadne złośliwe komentarze i złośliwi ludzie nie są mi w stanie tego zabrać i popsuć. I dla mnie to jest najważniejsze i tylko to jest teraz sensem mojego życia.
A mieszanie się w tego typu historie rzuca jakiś cień... więc może naprawdę niepotrzebnie to wszystko nakręcamy.
Po prostu zmykam i cześć!

Do góry