• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

dzieciaczkowe menu

juz 4 dnien Lena dostaje marchewke kurcze ale jej smakuje:-p:-p:-p:-p:-p
i jak ładnie juz czysciutko je z łyżeczki:-D

dostaje tak z pół słoiczka i troche cyca do dopicia....

reklama
witam,
u nas mały też świetnie wcina prawie wszystko co mu sie da, a jak widzi gdy my jemy to się trze haha. woli obiadki niż deserki a zaczynaliśmy od deseru gruszki wiliamsa obiadku może zjeść caly słoik a deserek na 2 razy bierzemy:) , obiadki wcina mojej roboty :)

witam,
u nas mały też świetnie wcina prawie wszystko co mu sie da, a jak widzi gdy my jemy to się trze haha. woli obiadki niż deserki a zaczynaliśmy od deseru gruszki wiliamsa obiadku może zjeść caly słoik a deserek na 2 razy bierzemy:) , obiadki wcina mojej roboty :)

Karmisz piersia czy butla bo ja sie zastanawiam czy by Zuźce czegoś nie dać już a nasze pociechy urodziły sie tego samego dnia :)

madziunka karmie butelką :) mleczkiem z Hippa mój smyk już z 3 tyg. dostaje różne smaczki najpierw po łyżeczce teraz wcina po pół słoika deserku po 4 mies. a obiadki sama gotuję raz na 2 -3tyg., i do zamrażalnika wkładam:)
też zauważyłam i twój smyk chyba minimalnie cięższy się urodził ;)

Witam!
Wczoraj Max nie chciał cały dzień jeść mleka... to znaczy zostawiał po pół butelki no i podgrzałam mu marcheweczkę z Hipp. I co? Buzia w podkówkę bo księciowi nie smakuje :-D chyba jeszcze dla niego za wcześnie...

gosheek - a mój absolutnie nie dał się przekonać do dyni z ziemniakami :D Dwa podejścia były i w końcu wszystko w koszu na śmieci wylądowało - mama też nie była wstanie tego przełknąć ;P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry