Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ciekawe bo jakoś przed ciążą miałam różowe to jak nic nie widać to trzeba iść do okulistyA ja tam nic nie widzę. A nawet jakby coś było to mdlosci nie występują na tak wczesnym etapie. A brodawki z reguły są brązowe więc żaden to objaw.
Potwierdzam za mdłości w ciąży nie odpowiada tylko bhcg ale też inne hormony, np. Progesteron.To ciekawe bo jakoś przed ciążą miałam różowe to jak nic nie widać to trzeba iść do okulistyw pierwszej ciąży też miałam mdłości na takim etapie ciąży więc radzę się doedukować każdy organizm kobiety jest inny
Wzrok mam bardzo dobry. Idź na betę, wtedy będzie wiadomo. Może kijowe zdjęcie dodałas,albo rzeczywiście nic tam nie ma.To ciekawe bo jakoś przed ciążą miałam różowe to jak nic nie widać to trzeba iść do okulistyw pierwszej ciąży też miałam mdłości na takim etapie ciąży więc radzę się doedukować każdy organizm kobiety jest inny
Jest bo na żywo widać różowa kreskęWzrok mam bardzo dobry. Idź na betę, wtedy będzie wiadomo. Może kijowe zdjęcie dodałas,albo rzeczywiście nic tam nie ma.
No to kiepskie zdjęcie. Po co więc je dodawać skoro jedni coś widzą a drudzy nie? Nie lepiej pójść na betę?Jest bo na żywo widać różowa kreskę
skoro na żywo widzisz różową kreskę to po co pytać czy kreska jest?Jest bo na żywo widać różowa kreskę