coca
Fanka BB :)
Raczej napewno jest zalany, wiec prawidłowy wciąż może być pozytywny lub negatywnyRaczej myślę, że faktycznie go zalałam. Przy poprzednich ciążach druga kreska była wyraźna od razu po terminie okresu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Raczej napewno jest zalany, wiec prawidłowy wciąż może być pozytywny lub negatywnyRaczej myślę, że faktycznie go zalałam. Przy poprzednich ciążach druga kreska była wyraźna od razu po terminie okresu
Jak jutro nie dostanę okresu, to powtórzę. Ale nie nastawiam sięRaczej napewno jest zalany, wiec prawidłowy wciąż może być pozytywny lub negatywnypowtórz.
Ja robiłam sobie zastrzyk ovitrelle w sobotę a w poniedziałek od południa do godziny 19 miałam kłujący ból, więc tu też ta ciekawostka by się sprawdziła. A owulację miałam, bo 2 dni później miałam USGRóżne źródła podają, że komórka jajowa może być zdolna do zapłodnienia tylko 6h.
Wczoraj zaczął mnie boleć jajnik o 18 a przed 24 przestał...
Tak mi się skojarzyło z tymi 6godzinami.
Nie mam pewności czy ten ból to była na pewno owulacja, może tylko duży pęcherzyk się rozpychał.
Ale uznałam to za ciekawostkę![]()
Dlatego też to tylko ciekawostka, a owulację potwierdzi tylko ciążaTylko że kłujący ból niekoniecznie oznacza samą owulację, może występować przed, w trakcie albo po. A komórka jest gotowa do zapłodnienia w jajowodzie a nie w czasie, gdy jajnik kłuje.
Ale wiesz, ktoś to potem przeczyta i będzie rozpaczać, że nie uprawiał seksu wtedy gdy go kłuło więc wszystko straconeDlatego też to tylko ciekawostka, a owulację potwierdzi tylko ciąża![]()
Tak wiem, kiedyś byłam na monitoringu w pt i miałam pęcherzyk 18 mm a dzień później ten ból więc nie wiem czy mógł mi już pękać mając 20 mm czy był to ból przed owulacjąTylko że kłujący ból niekoniecznie oznacza samą owulację, może występować przed, w trakcie albo po. A komórka jest gotowa do zapłodnienia w jajowodzie a nie w czasie, gdy jajnik kłuje.
Ja zauważyłam, że najbardziej kłuje mnie jak rośnieTak wiem, kiedyś byłam na monitoringu w pt i miałam pęcherzyk 18 mm a dzień później ten ból więc nie wiem czy mógł mi już pękać mając 20 mm czy był to ból przed owulacją
Może to przypadek że bolał mnie wczoraj i to 6 h![]()