• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A u mnie jak zwykle przed wolnym jakaś sraczka. To dyrektorka dzwoni, to jakiś gość którego nie znam… dramat. Wszyscy chcą wszystko ogarnąć bo jutro wolne…. Dżizas

A ja sobie myślę dajcie mi kur… wszyscy święty spokój! Jestem na granicy umówienia się do psychiatry! 😫😫😫
Rozumiem, też dziś wewnętrznie krzyczałam "odpierdolcie się ode mnie 😆"
Ale nie, nie pracujemy w tej samej firmie 🤣

Rozumiem, też dziś wewnętrznie krzyczałam "odpierdolcie się ode mnie 😆"
Ale nie, nie pracujemy w tej samej firmie 🤣
Jak dobrze, że nie jestem sama. Ja dziś wyczerpalam limit przekleństw…. 😂😂😂 Nie wiem chyba muszę wypić piwo 😂 Chociaż nie wiem… wlaśnie laski, po owulacji kosztujecie okazjonalnie jakiś trunków? Czy kategorycznie do dnia małpy nie?

reklama
Jak dobrze, że nie jestem sama. Ja dziś wyczerpalam limit przekleństw…. 😂😂😂 Nie wiem chyba muszę wypić piwo 😂 Chociaż nie wiem… wlaśnie laski, po owulacji kosztujecie okazjonalnie jakiś trunków? Czy kategorycznie do dnia małpy nie?
Na początku kategorycznie nie. Ostatnio jednak piłam po owu. Ale też wiedziałam jak wyglądały seksy i ten cykl nie był w pełni wykorzystany, to się dlatego skusiłam. Choć wiem, że to złe myślenie 😉

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry