• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny a umawialybyscie sie na moim miejscu do lekarza na teraz? Tu chyba nie ma czego ratować progesteronem nie? Czy lecieć gdzieś szybko na usg?
Monitoruj najpierw betę bo przy takim poziomie to i tak nic nie widać. Masz jakieś bóle ??

Strasznie mi przykro, wiem, że inaczej się reaguje na ciążę kogoś bliskiego a inaczej na osoby, za którą się nie przepada...
Ale to minie, nie przejmuj się 😉
Nie spodziewałam się u siebie takiej reakcji. Jest mi to osoba obojętna a jednak jej ciąża już nie... może dlatego że byłybyśmy na podobnym etapie ..

reklama
Dziewczyny, byłyście niezastapione w leczeniu oparzeń, to może macie zlote rady: starego strasznie boli ucho po locie. Do tego ma zatkane. Laryn dopiero w niedziele. Co pomoże?
Rozgrzej porządnie sól jodowaną na patelni tylko porządnie, przesyp w ścierkę i niech trzyma przy uchu. Tylko ostrożnie bo taka sól jest bardzo goraca, wiec żebyście się nie poparzyli.
Dziewczyny a umawialybyscie sie na moim miejscu do lekarza na teraz? Tu chyba nie ma czego ratować progesteronem nie? Czy lecieć gdzieś szybko na usg?
Ja bym jechała na IP. Nie zabiją Cię tam a może pomogą?

Rozgrzej porządnie sól jodowaną na patelni tylko porządnie, przesyp w ścierkę i niech trzyma przy uchu. Tylko ostrożnie bo taka sól jest bardzo goraca, wiec żebyście się nie poparzyli.

Ja bym jechała na IP. Nie zabiją Cię tam a może pomogą?
Chyba starczy im tych poparzeń 😂😂😂 a tak serio, nie slyszalam o tym, a często mi się ucho zatyka. Wystarczy, że przejadę po górzystym czy nawet pagórkowatym terenie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry