U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrzeczy które zostawiłam to właśnie stroje kąpielowe, jakie bransoletki na nogę, okulary, casy na telefon czy torebki... a ciuchów wszystji odesłałamJa to sie kilka razy przejechalam na ali z ciuchami i jakos nie moge sie przekonac do shein![]()
Ja te z ali sprzedalam albo wyrzucilam, tylko dla piesa byly w większości spokoZrzeczy które zostawiłam to właśnie stroje kąpielowe, jakie bransoletki na nogę, okulary, casy na telefon czy torebki... a ciuchów wszystji odesłałam![]()
Rzadko się da coś fajnego z ciuchów. Dlatego podziwiam dziewczyny, które na przykład kupują suknię ślubną na Ali. Chyba wolałabym kupić w jakimś butiku po prostu białą sukienkę.Zrzeczy które zostawiłam to właśnie stroje kąpielowe, jakie bransoletki na nogę, okulary, casy na telefon czy torebki... a ciuchów wszystji odesłałam![]()
Pracodawca chyba nie widzi tego koduJezu l4 dostałam z kodem n97myślałam ze robią to troche bardziej dyskretnie
![]()
To ja jestem ta która kupila na aliRzadko się da coś fajnego z ciuchów. Dlatego podziwiam dziewczyny, które na przykład kupują suknię ślubną na Ali. Chyba wolałabym kupić w jakimś butiku po prostu białą sukienkę.
UfffPracodawca chyba nie widzi tego kodu![]()
Ja bym się za bardzo stresowała tym co przyjdzieTo ja jestem ta która kupila na aliwydałam 300zlni nikt nie poznal ze to z ali - sukienka zarabiają byla.
Przy ciuchach z ali to trzeba patrzeć na feedbacki. Sa perełki wśród stosu smieci
Ja bym się za bardzo stresowała tym co przyjdzie- dlatego mowie, ze podziwiam
Ale piękna! Szacun za odwagę, opłaciło sięO proszę tak wyglądała.
Wiesz co ja zamowilam z dużym zapasem czasu. Ze jakby była okropna mialam czas szukać czegoś innego