U
użytkowniczka 212
Gość
od tego jesteśmy, żeby przekazywać wiedzeJa też wyłączyłam, już wystarczy że tu się dowiaduje ciagle takich rzeczy czasem jakbym sir wczoraj urodziła jak o tyluzgieciu itd![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
od tego jesteśmy, żeby przekazywać wiedzeJa też wyłączyłam, już wystarczy że tu się dowiaduje ciagle takich rzeczy czasem jakbym sir wczoraj urodziła jak o tyluzgieciu itd![]()
A właśnie powiedzcie mi - to ze wyjazdy, wakacje przeauwaja owu to wiem. Ale raczej ja przyspieszają czy opozniaja?Może wakacje i zmiana klimatu coś poprzestawiały![]()
nie mam testów stary schowałtestuj! Testuj! TESTUJ!![]()
mi raz wyjazd przyspieszył owulke, bo dostalam szybciej okres (jesli owulka wtedy była). A teraz zobaczymyA właśnie powiedzcie mi - to ze wyjazdy, wakacje przeauwaja owu to wiem. Ale raczej ja przyspieszają czy opozniaja?
Patrzylam na moje flo i w zeszłym roku w czerwcu mialam cykl 22 dni... jak zwykle mamm 27-28...
dawaj tu starego, przemówię mu do rozsądku, że jeden mały test Ci nie zaszkodzi - on w końcu w tym cyklu sobie robił, to czemu Ty nie możesznie mam testów stary schowała bym se walnela nawet
![]()
Szczerze to ja bym bardzo chciala zeby była wczesniej... bo wtedy mogliśmy trafićmi raz wyjazd przyspieszył owulke, bo dostalam szybciej okres (jesli owulka wtedy była). A teraz zobaczymy
może jak gdzieś pójdzie to spróbuję poszukaćdawaj tu starego, przemówię mu do rozsądku, że jeden mały test Ci nie zaszkodzi - on w końcu w tym cyklu sobie robił, to czemu Ty nie możesz![]()
Proszę przekazac staremu zbiorowy apel o udostępnienie choć 1 tescikudawaj tu starego, przemówię mu do rozsądku, że jeden mały test Ci nie zaszkodzi - on w końcu w tym cyklu sobie robił, to czemu Ty nie możesz![]()
jesteśmy zasranymi nałogowcami…może jak gdzieś pójdzie to spróbuję poszukać![]()
no, ja jestem głupia, nie zaszłam w 1 osraną ciążę 2 lata a teraz się nakręcam przez was xDjesteśmy zasranymi nałogowcami…Wszystkie tyutaj! Bez wyjątku! Nawet te, które mają przerwę w staraniach
![]()