AScarlett
Moderator
I nadal tam czerwono... ani jedns nie 2 kresek które się utrzymały...kiedys jeszcze miałam wglad na czerwcowe kreski a teraz znalezc nie mogęi kiedyś jak patrzyłam to aż mi się smutno zrobilo bo same okresy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I nadal tam czerwono... ani jedns nie 2 kresek które się utrzymały...kiedys jeszcze miałam wglad na czerwcowe kreski a teraz znalezc nie mogęi kiedyś jak patrzyłam to aż mi się smutno zrobilo bo same okresy...
Mi dziś wyszło 3.8 także całkiem dobrzeja miałam chyba jakoś 28, wtedy zaczęłam brać 4000j w zimiie a teraz 2000. Zbadałbym sobie ale szkoda mi hajsu
umawiaj się na jednej wizycie na następną, wtedy nie trzeba dzwonić, sprawdzonegdzie booksy jak to mini salon na wypizdowie dolnym xD w sensie u mnie na wsi
ale wiecie, tu hybryda 70 zł a w Wawce za 100 robiłam
a pazy mi sie trzymają od 3 czerwca, ani jednego odprysku
Serio nie ma wątku marcowych mam 2023 @Bibi89 bo widzialam gdzie ze pisałaś o tym i az sprawdziłam..
Niezle nie ? Liczyłam że któraś z was może będzie miała termin na 4 marcaMatko przeciez to juz chyba mogly byc terminy na cały pierwszy tydzien marca![]()
Nieee, u mnie wszystko w normieA jak z tym vinted - ostatnio trafiłam na aferę, że przez to, że dostali jakąś karę, zablokowało ludziom wypłaty środków. Dalej to trwa?
Kilka dni temu czytałam komentarze u nich na stronie na FejsieNieee, u mnie wszystko w normieta afera chyba była dawno temu i już wyjaśnione jest.
A to nie wiem, ja wyplacalam środki kilka dni temu i dzisiaj też. Wszystko doszło.Kilka dni temu czytałam komentarze u nich na stronie na Fejsie![]()
I sporo więcej takich komentarzy:Nieee, u mnie wszystko w normieta afera chyba była dawno temu i już wyjaśnione jest.
O to superA to nie wiem, ja wyplacalam środki kilka dni temu i dzisiaj też. Wszystko doszło.