Moonstone
Moderator
No właśnie nieO żadnego militaryzmu w seksie nie ma?!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nieO żadnego militaryzmu w seksie nie ma?!![]()
ja tak xD i jeszcze bardzo to lubięA właśnie, a propo połykania. Robicie to? XD
Ja to rozumiem, tym bardziej ze pewnie nie chcesz go wystraszyc żeby znowu nie zrobił ban na staraniaMoj maz bardzo przezyl gdy poronilam i do tego ma problemy z sercem. Nie chce mu mowic do 3go miesiaca, bo juz raz poronilam, a w moim wieku to 50/50 i nie chce go stresowac, jesli kolejna ciaza pojdzie w kanal.
Ja tylko Bosaka zacytowałam XDA jak przywołujesz Boga to spytam xD
Skoro kościół zabrania antykoncepcji, bo seks ma być tylko w celach rozrodczych, to pozwala na oral i anal?
Nie jesteś. Myśmy się kochali tylko raz oralnie w ten sposób ze to nie on mnie pieścił, ale nie powiem, żeby mnie to jakoś odrzuciło. Przeciwnie, byłam tym nakręcona bardziej niż on XDja tak xD i jeszcze bardzo to lubięale tak jak mówilam, jestem dziwna
mam takie epoizody za sobą, ale nie czuję potrzebyTo moze idźmy dalej, jakies podduszania, przypiecie kajdankami?
My nie xD
A on wie w ogóle "o co poszło"?Fajnie sobie o seksach różnych poczytać, chociaż tyle będę miała z życia... bo moja rocznica ślubu zostanie jednak zapamiętana jako dzień bez zgody, miłości i trzonów... Próby zostały podjęte z obu stron, ale ostatecznie nie wyszło. To be continued...
polecamMuszę staremu powiedzieć zeby mnie lekko poddusił jak tak chwalicie![]()