A
Alabama89
Gość
My teraz tezNasz tezale wywalamy go i zaraz po sexie wskakuje do lozka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My teraz tezNasz tezale wywalamy go i zaraz po sexie wskakuje do lozka
![]()
I w ogóle teraz się nauczyla ze są sytuacje że jej nie chcemy w łóżku I skubana jak słyszy ze poszłam do łazienki to uznaje „oho już po” i dopiero wtedy przychodzi na łóżkoNasz tezale wywalamy go i zaraz po sexie wskakuje do lozka
![]()
Ja nigdy jeszcze. I nie wiem czy spróbuje… czas pokażePozwolę sobie zadać niedyskretne pytanie: Uprawiacie seks analny? Obiecałam staremu, że spróbujemy (w ramach negocjacji, żeby go urobić) i niestety on o tym pamięta. Łapki w górę, te które mają czynną drugą dziurę!
No dobra, a to jest tak, że ten pierwszy raz boli, a potem jest łatwiej? Trzeba jakąś lewatywę robić?
ej to skoro o seksie gadamy to ja mam pytanie z innej mańki: Czy któraś z Was lub Waszych facetów nie lubi / nie chce / nie robi loda?
Bo np mój mąż przede mną miał 1 partnerkę i jak się poznaliśmy i zaczynaliśmy coś tam to on powiedział, ze loda nie lubi. Ja zrobiłam wielkie oczy. Co się okazało - nie lubił tego loda co mu była robiłatylko nie miał porównania i myślał, ze każdy lód wygląda tak samo xD
O my glupi! Od dziś z pieskiemMy teraz tezale w obie ciąże zaszłam z seksu podczas którego pies był na łóżku
ale to były takie spontaniczne akcje i ona spała i w zasadzie zapomnieliśmy jej wywalić
![]()
o Jezu nigdy. I ja również nigdy nie dam się namówić, żeby grzebać przy drugiej dziurze facetaMoja granica rzeczy których nie spróbowałabym nigdy w życiu pod żadnym pozorem to chyba pissing. Nie rozumiem kompletnie.
Klucz do sukcesuO my glupi! Od dziś z pieskiem![]()