Madame JS
Fanka BB :)
Hej wszystkim!
@olka11135 - słucham sobie z rana Evy Ariah. I co mi przepowiada na lipiec? Bycie OD-CIĄŻONĄ!!!
@olka11135 - słucham sobie z rana Evy Ariah. I co mi przepowiada na lipiec? Bycie OD-CIĄŻONĄ!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tak, sukienke, zwykła czarna na ramiączkach, taka prosta obcislaDziewczyny, czy kupowałyscie kiedyś coś z pakuten?
Tak.. odesłałam wszystko. Materiał dramat, wykonanie dramatDziewczyny, czy kupowałyscie kiedyś coś z pakuten?
Jeśli masz czas to możesz zamówić i zawsze odesłać jak coś będzie nie tak. Ew. Żeby nie wydawać dużo możesz poszukać na VintedA pytam, bo niby mam kiecke na wesele, ale zastanawiam się nad czym na ewentualne przebranie
Zobacz załącznik 1418729
Wesele we wrześniuJeśli masz czas to możesz zamówić i zawsze odesłać jak coś będzie nie tak. Ew. Żeby nie wydawać dużo możesz poszukać na Vinted
Ja nie wiem, czy to jest obiektywna informacja, ponieważ Ty we wszystkim wyglądasz nieziemskoJa tak, sukienke, zwykła czarna na ramiączkach, taka prosta obcisla
Dałam chyba 50 zł za nią i byłam zadowolona
A ja tez jeszcze wrócę do IO, @Jula19 a jakie Ty mialas wyniki? Bo jakoś mnie zaciekawił Twój wpis![]()
@LadyCaro co do rzeczy typu kasza jaglana to ja mam taka teorie ze kasza jaglana ok ma wysoki indeks ale ma inne dobre właściwości a ze bardZo ja lubię na śniadanie to chociaż raz w tygodniu gotuje. Dodaje wtedy do niej pasty tahini i owoce o niskim indeksie. I myśle ze tak jest spoko.
Dalej z ciekawostek - owsianki nie należy gotować tylko co najwyżej zalać ciepła woda.
Z makaronów - ja bardzo lubię wałśnie ryżowe albo makaron soba - on jest chyba kaszy gryczanej ale akurat on jest pyszny
Co do wypieków - czy raczej jakiś placuszków czy naleśników - zamieniłam make paszenna na orkiszowa - to są male kroki ale zawsze to trochę lepiej.